Corgiset EXTRA 2017 – tilastonumero vuodesta 2016

Mikä tämä Extra on?

Extra on Corgiseuran tilastokirja. Opuksesta löytyy kaikki tilastotiedot, näyttelyarvostelut ja koekäynnit edelliseltä vuodelta. Lisäksi kuvat ja tiedot valioituneista tai muita titteleitä saaneista koirista. Tuhti lukupaketti jokaiselle corgiharrastajalle!

HUOM! Extraa ei tilata enää tarvikevälityksen varastoon. Tilaamalla sen etukäteen varmistat, että saat omasi.

Tilaa pala historiaa – tämä on viimeinen painettu vuosikirja.

Saiko koirasi uusia titteleitä tai koulutustunnuksia vuonna 2016 tai oliko se Vuoden Corgi-kilpailussa voittajana?

Extrassa julkaistaan maksutta uusien valioiden, vuoden corgien sekä uusia titteleitä ja koulutustunnuksia nimensä eteen hankkineiden koirien kuvat. Mikäli koirasi kuuluu tähän joukkoon, lähetä kuva (ehdottomasti vaakakuva) osoitteeseen extra.corgiset@gmail.com. Huomioithan, ettei esim. netistä tallennettu kuva sovellu painokäyttöön, resoluutio ja kuvien koko ei ole riittävä! Mikäli koirastasi on meillä jo kuva ja haluat käyttää samaa, ilmoitathan siitä (= aiemmin Extraan lähetetty kuva).

Kiinnostaako sukutaulu?

Kaikissa corgiseuran historian aikana julkaistuissa Extroissa on ollut kuvasukutaulu-osio, jossa kukin corginomistaja voi pientä maksua vastaan julkaista koiransa kuvan ja sukutaulun sekä hieman haluamiaan lisätietoja koirasta. Kuvasukutaulun hinta on saman ilmoittajan 1. & 2. sukutaulu 10 € ja 3. jne 8 €. Sukutauluun tarvitaan rekisterikirjan kopio ja kuva koirasta.

Edulliset kennelmainokset

Hinnat: koko sivu 40 € ja ½ sivua 25 €.

Kuva tuloslistauksiin

Haluatko koirasi kuvan koirakohtaisten tuloslistauksien kohdalle? Kuva on mustavalkoinen ja noin tulitikkuaskin kokoinen. Sen on oltava ehdottomasti vaakakuva. Hinta 5 €. Materiaalin toimitus osoitteeseen extra.corgiset@gmail.com Viimeinen toimituspäivä on 10.7.2017.
Digitaaliset kuvat joko TIF – tai JPG- muodossa, minimiresoluutio 300 dpi. Muista mainita kuvaajan nimi ja nimeä kuva koiran virallisen nimen mukaan esim. MVA_palleron_into.jpg.

Maksut ja materiaalit

Kaikki maksulliset ilmoitukset on maksettava seuran tilille Nordea FI36 1007 3000 2166 68. Kuvasukutaulun ja pienen uutuuskuvan viite on 220, mainoksien 330. Liitä kuitti materiaalin mukaan. Kuvia tullaan käyttämään ainoastaan tilastonumeroissa sekä seuran julkaisuissa, ilmoituksissa esim. rodun kotimaan vuosikirjoissa, sekä mahdollisissa seuran historiikeissa.. Tiedustelut Extrasta tai aineistosta suoraan sähköpostitse: extra.corgiset@gmail.com.

Extran tilaukset

Mikäli et tilannut Tilastonumeroa jäsenmaksun yhteydessä, saat sen vielä tilattua jäsenhinnalla 20 €.
Tilaukset 31.7. mennessä!
Tilausohjeet: 1. Maksa 20 euroa seuran tilille: FI36 1007 3000 2166 68 viitteellä 110. 2. Lähetä viesti, missä osoitetietosi ja jäsennumerosi ja kopio maksukuitista jäsensihteeri Jutalle: jasensihteeri@corgiseura.net Odottele omaa Extraasi saapuvaksi syksyllä!

Kaiken extraan liittyvän materiaalin toimitus viimeistään 10.7.2017 osoitteeseen: extra.corgiset@gmail.com