Haku rally-tokon SM- joukkueeseen

SWCS kokoaa yhdistykselle joukkueen rally-toko SM kisoihin jotka pidetään Seinäjoella 19.8.2017

Kilpailun sääntöjen mukaan: Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan.

Joukkueeseen kuuluvan koiranohjaajan tulee olla edustamansa yhdistyksen jäsen. Ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdessä joukkueessa. Ohjaaja voi ohjata samassa joukkueessa useampaa koiraa.

Ilmoita seuraavat tiedot ja lähetä ne viimeistään 15.7.2017 osoitteeseen hundida@outlook.com:

• Koiran virallinen nimi ja kutsumanimi
  • Koiran kisaluokka (ALO/AVO/VOI/MES)
  • Kisaluokassa saadut tulokset
  • Ohjaajan nimi
  • Omistajan nimi
  • Ohjaajan/ilmoittajan puhelin
  • Ohjaajan/ilmoittajan sähköpostiosoite

Jos halukkaita osallistujia ilmoittautuu enemmän kuin joukkueeseen mahtuu, pisteytämme hakemukset saavutettujen kisatulosten perusteella tai tarvittaessa arvalla.

Lisätietoja kisoista: https://lagu.fi/rtsm17/