Paimennuspäivä Corgeille!

Orivedellä järjestetään 26.8.2017 paimennuspäivä innokkaille kokeilijoille.

Mukaan mahtuu 12 koirakkoa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttajina toimivat Jepu Kilponen sekä Helmi Salmiheimo, jotka kumpikin kilpailevat paimennuksen ylimmässä luokassa (bordercollieilla) ja ovat myös kouluttaneet useita shetlanninlammaskoiria paimennuksen saloihin.

Treenissä kunnioitetaan paimennettavien eläinten hyvinvointia ja treenit toteutetaan koiraan tottuneilla lampailla pyöröaitauksessa ja/tai liinassa. Treeniin sisältyy kaksi kierrosta lampailla sekä teoriaosuus ennen lampaille menoa. Lisäksi toinen kouluttajista on koko ajan yleisön käytettävissä, mikäli jotain kysyttävää ilmenee.

Hinta: 30€ / koira

Ilmoittautuessasi kerrothan:
– nimesi
– koiran / koirien nimet
– koiran iän
– onko tämä koirallesi ensimmäinen paimennuskokemus

Ilmoittautumiset sekä lisätietoja jepu.kilponen@gmail.com

****

Päivä on varattu corgeille, mutta ei ole varsinaisesti corgiseuran järjestämä, joten ilmoittautumiset ja kyselyt suoraan ylläolevaan sähköpostiin.