Uutta kotia etsivät corgit

Joskus tulee eteen tilanteita, että aikuinen corgi etsii itselleen uutta kotia. Syitä on monia, mutta yleensä ottaen corgi sopeutuu uuteen kotiin nopeasti. Oppivainen ja utelias rotu tottuu kyllä talon tavoille.

Kun ilmoituksesi on vanhentunut, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä pentulistan päivittäjään: pentuvalitys@corgiseura.net.

Uutta kotia etsivät:

  • 2 aikuista pembroke narttua etsii yhteistä koiratonta kotia. Ei kerrostaloon. Tiedustelut 045-1225352 / Pinja. (Päivitetty 21.8.2017)
  • Cosmo on juuri 2-vuotta täyttänyt nuori, aktiivinen sekä sosiaalinen, kastroimaton welsh corgi pembroke.  Valitettavasti oman elämän muutokset ovat ajaneet tilanteeseen, että on pakko miettiä rakkaasta luopumista. Cosmo on elänyt kolmen uroksen laumassa ja nähnyt paljon muita koiria. Tulee toimeen niin kaikkien koirien kuin ihmisten kanssa, tämä tapaus ei turhia rähise. Cosmo tekee kaikkea mitä hänen oma ihmisensäkkin. Oli se sitten pitkä vaellusretki, sadepäivä sohvalla tai yhteinen harrastus, lähtee Cosmo häntä heiluen kaikkeen mukaan. Luovutaan ehdottomasti vain ”oikean” kodin löytyessä. Laita sähköpostia: sara-sofia.riihimaki@hotmail.com niin kerron lisää. Ei ilmainen, mutta raha ei tärkein. (Päivitetty 18.8.2017)
  • Aikuinen sijoitusnarttu kotia vailla, joka on syntynyt 07/2014 ja kuvattu tuloksin kyynärät 0/0, lonkat C/C. Vain roduntuntevaan kotiin, mieluiten omakotitaloon, ja kotiin jossa ei pieniä lapsia. Toiset koirat varauksin ok. Ensisijaisesti Pirkanmaan alueelle/kohtuullisen ajomatkan päähän. Yhteydenotot ensisijaisesti osoitteeseen kennelcorleonssin(a)gmail.com, puhelimeen pystyn epäsäännöllisen työn vuoksi vastaamaan huonosti. (puh. 040-9619140) / Anni Salminen, Nokia (Päivitetty 27.6.2017)