Corgiset Extra

CORGISET EXTRA 2016 – tilastonumero vuodesta 2015

Tämän vuoden Extra ilmestyy syksyllä 2016, ja nyt kaivataan kuvia ja mainoksia! 

Extra on jokaisen corgiharrastajan tieto-opus, eli siihen kerätään niin tilastotiedot kuin näyttelyarvostelutkin edelliseltä vuodelta.

Valioituneet ja kaikin tavoin palkitut

Saiko koirasi uusia titteleitä tai koulutustunnuksia vuonna 2015 tai oliko se Vuoden Corgi-kilpailussa voittajana? Extrassa julkaistaan maksutta uusien valioiden, vuoden corgien sekä uusia titteleitä ja koulutustunnuksia nimensä eteen hankkineiden koirien kuvat. Mikäli koirasi kuuluu tähän joukkoon, lähetä kuva (ehdottomasti vaakakuva) myöhemmin tässä ilmoituksessa annettuun osoitteeseen.

Huomioithan, ettei esim. netistä tallennettu kuva sovellu painokäyttöön, resoluutio ja kuvien koko ei ole riittävä!

Mikäli koirastasi on meillä jo kuva ja haluat käyttää samaa, ilmoitathan siitä (= aiemmin Extraan lähetetty kuva).

Kiinnostaako sukutaulu?

Kaikissa corgiseuran historian aikana julkaistuissa Extroissa on ollut kuvasukutaulu-osio, jossa kukin corginomistaja voi pientä maksua vastaan julkaista koiransa kuvan ja sukutaulun sekä hieman haluamiaan lisätietoja koirasta. Kuvasukutaulun hinta on saman ilmoittajan 1. & 2. sukutaulu 10 € ja 3. jne 8 €. Sukutauluun tarvitaan rekisterikirjan kopio ja kuva koirasta.

Edulliset kennelmainokset

Kuvasukutaulujen kaikille yhteisen ulkoasun lisäksi on mahdollisuus vapaamuotoisempiin mainoksiin. Hinnat: koko sivu 40 € ja ½ sivua 25 €.

Kuva tuloslistauksiin

Haluatko koirasi kuvan koirakohtaisten tuloslistauksien kohdalle? Kuva on mustavalkoinen ja noin tulitikkuaskin kokoinen. Sen on oltava ehdottomasti vaakakuva. Hinta 5 €.

Materiaalin toimitus

Viimeinen toimituspäivä on 31.7.2016.

Aineisto mieluummin sähköisessä muodossa, toimitus osoitteeseen extra.corgiset@gmail.com
Huom! Käytättehän tätä osoitetta, ei Corgisetin, eikä seuran toimihenkilöiden omia osoitteita!