Erikoisnäyttelyn 17.5.2014 aikataulu ja näyttelykirje

Erikoisnäyttelyymme  Oulussa on ilmoittautunut 133 welsh corgia.  Näyttely järjestetään Äimäraution raviradalla. Arvostelu alkaa klo 10.00.

Arvioitu arvosteluaikataulu ja näyttelykirje löytyvät liitteestä:

Tervetuloa Erikoisnäyttelyyn” (pdf-tiedosto)

Jouduimme tekemään tuomarinmuutoksen, jonka vuoksi näyttelyn parhaan pennun valitsee Rachel Dijkhorst-Noj ja näyttelyn kauneimman Thelma Taylor.

Numerolaput ja näyttelykirjeet postitetaan näytteilleasettajille viikon 19 kuluessa.

Myös yleisö on erittäin tervetullutta seuraamaan erikoisnäyttelyä. Turisti-corgeja kannustetaan osallistumaan kotikoiraluokkaan tai parikilpailuun, johon voi päivän aikana ilmoittautua näyttelyn toimistoteltassa. Huomioithan, että myös turistikoirien rokotustodistukset tarkastetaan ja niiden tulee olla voimassa näyttelykirjeen kuvaamalla tavalla.

Näyttelyssä on myös paikalla Corgiseuran tarvikevälitys.

Tervetuloa Ouluun!

Huom! Edellisvuonna saadut kiertopalkinnot tulee palauttaa näyttelypäivän aamuna näyttelyn toimistoon tai sopia muilla tavoin palautuksesta näyttelytoimikunnan puheenjohtajan kanssa (puh.050 358 5178).

Erikoisnäyttelyämme tukevat:

enuba  ja realsnacks

oulunerkka

This entry was posted in Yleinen.