Pentulista ja rotuinfo

Rotuinfoa antaa: Anu Tulensalo, p. 040 509 3416 (arkisin klo 16-20), pentuvalitys (at) corgiseura.net

Kasvattaja!

Pentulistan päivitykset: pentuvalitys@corgiseura.net. Pentulistaa päivitetään vähintään kerran viikossa, joten malttia.

Toivomme, että ilmoitatte syntyneet pennut lukumääräisesti sekä vapaana olevat pennut. Esim näin: Syntynyt 2u + 2 n, Vapaana 2u + 1n

• Mikäli haluat julkaistavaksi muita tutkimustuloksia (esim. PRA, luonnetesti) pentulistalle, toimita tarvittavat dokumentit
  • Toivomme, että ilmoittaisit väliaikatietoja ja sen milloin ilmoituksesi voi poistaa listalta. Pentue poistetaan, mikäli väliaikatietoja ei ole kuulunut pentujen täytettyä 2 kk.

Suomen Welsh Corgi Seura ry:n pentulistalle pääsyn ehtona on että kasvattaja:

• noudattaa Kennelliiton rekisteröintimääräyksiä
  • on Suomen Welsh Corgi Seuran jäsen

Pentuvälitykseen pääsyn ehdot 01.01.2013 alkaen: Yhdistelmän molemmat koirat täyttävät kaikki PEVISA-vaatimukset ja kasvattaja on seuran jäsen.

Lisäksi jalostustoimikunta suosittelee jalostukseen käytettäville koirille:

• Näyttelytulos
  • Suositellaan olemassa olevien DNA-testausmahdollisuuksien hyödyntämistä

Kennelliiton hallitus 7/08

Merleväriä ja luonnontöpöä häntää koskevat rajoitukset:

Kahden merle värisen koiran parittaminen keskenään sekä kahden töpöhäntäisen (T-Box-mutaatio) koiran parittaminen keskenään on kielletty.