Uutta kotia etsivät corgit

Joskus tulee eteen tilanteita, että aikuinen corgi etsii itselleen uutta kotia. Syitä on monia, mutta yleensä ottaen corgi sopeutuu uuteen kotiin nopeasti. Oppivainen ja utelias rotu tottuu kyllä talon tavoille.

Kun ilmoituksesi on vanhentunut, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä pentulistan päivittäjään: pentuvalitys@corgiseura.net.

Uutta kotia etsivät:

3 vuotias isoegoinen leikattu uros pembroke etsii uutta kotia maaseudulta. Tottunut ulkoilemaan paljon vapaana isolla pihalla. Nauttii seurasta, leikkisä ja fiksu kaveri. Joitain pahoja tapoja joten osaavaan kotiin jossa kokemusta uroksista/corgeista, aikaa ja taitoa kouluttaa sekä mahdollisesti harrastaa. Tykkää kaikista ihmisistä, lapsistakin muttei kuitenkaan kotiin jossa pieniä lapsia. Tulee toimeen kissojen kanssa, koirien kanssa varauksella.

Tiedustelut alkuun helena.kytola (a) live.fi