Muista ilmoittautua Vuoden Corgi-kisoihin

Vuoden corgi-ilmoittautumislomakkeet on avattu. Suomen Welsh Corgi Seura ry järjestää roduilleen vuosittain seuraavat kilpailut näyttelymenestyksen perusteella: Vuoden cardigan / pembroke, Vuoden nuori cardigan / pembroke, Vuoden veteraani cardigan / pembroke. Lisäksi palkitaan Vuoden agilitycorgi ja agilitytulokas, Vuoden tokocorgi ja tokotulokas sekä Vuoden rally-tokocorgi ja rally-tokotulokas.

Näyttelytulokset on ilmoitettava viimeistään 31.12.2018 ja muut harrastustulokset 15.1.2019 mennessä.

Vuoden corgit palkitaan vuosikokouksessa 17.3.2019 ja voittajista tehdään juttu Corgiset lehteen 2/19.

Säännöt ja ilmoittautumislomakkeet löydät täältä.

This entry was posted in Yleinen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/5/corgiseu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399