TIEDOTE: Koronaviruksen leviämisestä aiheutuvat toimenpiteet Suomen Welsh Corgi Seuran toiminnassa

Seurattuaan Suomen hallituksen 12.3.2020 päätöstä rajoittaa yleisötapahtumien järjestämistä, ja tästä seuranneita Kennelliiton ja Palveluskoiraliiton päätöksiä perua kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut 31.5.2020 saakka sekä suositusta rajoittaa myös muuta ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastustoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla COVID-19 -koronavirustartuntojen estämiseksi, SWCS ry:n hallitus on päättänyt 14.3.2020 seuraavista toimenpiteistä:

Yhdistyksen vuosikokous 22.3.2020 tullaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Virallinen ilmoitus kokouksen perumisesta on saapumassa jäsenille pian. Vuoden corgien ruusukkeet ja diplomit postitetaan voittajille ja kiertopalkinnot jaetaan kokouksessa, kun se pidetään. Kaikki voittajat tullaan kuitenkin tuttuun tapaan esittelemään kokouksessa kuvan kera.

SWCS ry:n TOKO-mestaruuskoe 23.5.2020 Kaustisella perutaan. Tiedotamme lisää, kun saamme sovittua kokeelle uuden ajankohdan.

Tartuntojen vähentämiseksi SWCS ry:n hallitus myös suosittaa alaosastojaan harkitsemaan paikallisten kokoontumisten ja tapahtumien rajoittamista sekä noudattamaan viranomaisohjeita liittyen mm. matkustukseen ja hyvään käsihygieniaan.

Ruokavirasto päivittää tätä sivua lemmikkejä koskevissa koronaviruskysymyksissä: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/lemmikki–ja-harraste-elaimet/usein-kysyttya-elaimet-ja-koronavirus-covid-19/

Kennelliitto tiedottaa koronaviruksen vaikutuksista koiraharrastukseen täällä: https://www.kennelliitto.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-covid-19-koronaviruksesta?fbclid=IwAR0KVSOArh3mLSLbzZO-dEEnWioI1dhcZ5pWMbX4o-l3Q6yG-zrq6LAHUuE

Harrastustoiminnan ollessa tauolla, toivomme aurinkoisia ja vähärapasia ulkoilusäitä corgistien kevääseen ja kärsivällisyyttä kotisohville.

Terveyttä ja hyvinvointia kaikille jäsenilleen toivottaen,

SWCS ry:n hallitus

Uusi jäsenrekisteripalvelu tulee!

Olemme ottaneet käyttöön uuden jäsenrekisteripalvelu Membookin. Jäsenet pääsevät ylläpitämään tietojaan, maksamaan laskut ja lukemaan viestit yhdestä paikasta.

Miksi pitää muuttaa asioita, jotka ovat toimineet ihan hyvin tai edes jotenkuten?

Muutoksen tavoitteena on saada helpotusta paitsi jäsenrekisterin ylläpitäjän työhön, myös moniin muihin yhdistyksen hallinnollisiin tehtäviin, kuten laskutukseen ja viestintään. Näin jäsenistö saa lisää aikaa siihen tärkeimpään, minkä vuoksi yhdistys on olemassa.

Mikä muuttuu?

Membook on paljon muutakin kuin jäsenrekisteri. Tärkeimpiä uudistuksia ovat:
● Jäsentiedot: Jäsenet pääsevät itse kirjautumaan rekisteriin ja päivittämään omia tietojaan
● Jäsenmaksut: Laskun voi lähettää ja vastaanottaa Membookissa ja myös maksaa siellä verkkopankin välityksellä
● Tapahtumat: Tapahtumista tiedottaminen ja niihin ilmoittautuminen hoituu tulevaisuudessa myös Membookissa

Membookiin tulevista viesteistä, laskuista ja tapahtumista voi tilata ilmoituksen sähköpostiin.

Muutosta ei tehdä vain muutoksen vuoksi. Ympärillä muuttuva maailma ajaa yhdistyksiä uudistumaan. Toiminnan on oltava aiempaa ammattimaisempaa, ja siihen tarvitaan modernit työskentelytavat ja -välineet.

Uudet kotisivut ja nettilehti

Uudet kotisivut julkaistaan kevään kuluessa.

Sivujen uudesta jäsenosiosta tulee löytymään mm. koirien näyttelyarvosteluhaku.
Myös nettilehti viime vuoden erkkarituloksineen julkaistaan pian.

Kustannussyistä yksi viidestä lehden numerosta on päätetty julkaista jatkossa nettiversiona ja se mahdollistaa tulosten julkaisemisen laajemmin. Uudet sivut tulevat palvelemaan entistä paremmin jäsenistöä ja toimivat myös mobiiliversiona.

SWCS ry pahoittelee viivästystä ja tiedotuksen vajavaisuutta.

Vuosikokous 2020

Suomen Welsh Corgi Seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 22.3. ABC Kolmenkulmassa Nokialla klo 13:00. Jäsenyyksien tarkistus aloitetaan klo 12:00.

Kokouskutsut lähetetään jäsenille maaliskuun alussa ja valtakirja tulee löytymään myöhemmin täältä nettisivuilta. Jos haluat vastaanottaa jäsenmaksusi ja kokouskutsusi sähköisesti, ilmoita sähköpostiosoitteesi pikaisesti jäsensihteerille, jasensihteeri@corgiseura.net

Vuosikokouksen käsiteltäväksi esitettävät asiat on lähetettävä 9.2. mennessä hallitukselle osoitteeseen hallitus@corgiseura.net

Merkkaa kokouspäivä kalenteriisi!

Joululehden nettiversio

Hyvää joulua kaikille!

Tässä teille joulun Corgiset luettavaksi (klikkaa lehden kuvaa). Painettu versio lehdestä ilmestyy postilaatikoihin alkuvuodesta.

corgiset_4_19_kansi

 

Vuoden Corgi-kisa 2019 – muistathan ilmoittautua!

Muistathan ilmoittautua Vuoden Corgi-kisoihin! Näyttelypisteet on ilmoitettava 31.12.2019 mennessä, muut harrastustulokset 15.1.2020 mennessä.

Myös vuoden agi-, TOKO- ja rally-toko-tulokkaat palkitaan viime vuoden tapaan, joten älä unohda ilmoittaa, jos olette startanneet uuden lajin tämän vuoden aikana!

Lomake: https://corgiseura.nettilomake.fi/
Säännöt: http://www.corgiseura.net/paasivu/vuoden-corgi-saannot/

Vuoden corgit palkitaan vuosikokouksessa 2020 ja tuttuun tapaan julkaisemme listat kymmenestä parhaasta koirasta, kuvat top-3:sta sekä jutun voittajakoirista. Kisaan ilmoittautuva sitoutuu toimittamaan tarvittaessa sekä jutun että painokelpoisen kuvan koirastaan Corgisetiin.

SWCS ry:n rally-tokomestaruus 2019

SWCS ry:n rally-tokomestaruus järjestetään Jyväskylässä 23.11.2019 yhteistyössä PopDog Ry:n kanssa.

Kilpailupaikkana Koirakeskus Haukkuvaara Oy, osoite: Valmetintie 11, 40420 Jyskä
Kilpailun tiedot Virkussa:

Rally-toko (ALO, AVO, VOI, MES)
Koepäivä 23.11.2019 09:00 – 18:00
Paikkakunta/paikka Jyväskylä, Koirakeskus Haukkuvaara

Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut:
Anna Savolainen
040 744 3864 anna.k.savolainen@gmail.com

Tuomari Maria Riski
Vastaava koetoimitsija Salme Korkala

Osallistumismaksu 28.00 € / 24.00 €
IBAN-tilinumero FI7652900220444309
Viite 22279

Ilmoittautuminen Virkussa 4.11.2019 00:00-22.11.2019 22:00

Etusija corgeilla ja PopDog Ry:n jäsenillä ilmoittautuessa 4.-8.11.2019, muut 9.11. – 15.11.

Kilpailun yhteydessä Suomen Welsh Corgi Seuran rally-tokon rotumestaruus corgeille.

PopDog Ry:n jäsenille hinta 24e, muut 28e. Varaa paikkasi sähköpostilla. Lämmin hallikoe.

Max. 60 koirakkoa, yhden tuomarin koe.