Uudet kotisivut ja nettilehti

Uudet kotisivut ovat tekeillä ja kesän lehti Corgiset 3/19 julkaistaan sivujen jäsenosiossa, kuten vuosikokouksessa oli puhetta. Kustannussyistä yksi viidestä numerosta julkaistaan jatkossa nettiversiona. Uudet sivut tulevat palvelemaan entistä paremmin jäsenistöä ja toimivat myös mobiiliversiona.

Tiedotamme uusista sivuista ja jäsensivuille rekisteröitymisestä piakkoin.

Kesätarjous

KESÄTARJOUS!
Lomake uusille jäsenille täällä.
Uusi nettilomake kasvattajan liittämille ensijäsenille: KLIK.
HUOM! Kasvattaja voi ilmoittaa pennunostajan jäseneksi etuhintaan myös jälkikäteen, jos liittäminen kaupan yhteydessä unohtui.
kesäkamppis

Aurinkoista kesää kaikille!

Ps. uudet kotisivut ovat tekeillä.

Kyynärnivelten kuvauksesta 1.1.2020 jälkeen

SWCS ry oli mukana Kennelliiton valtuustolle tehdyssä valtuustoaloitteessa, jolla usean rotujärjestön voimin pyydettiin Kennelliiton hallitusta jatkamaan OCD- ja INC-kuvien tallentamisen käyttöönoton suunnittelua, jotta kuvaustavat saataisiin virallisiksi kuvausmenetelmiksi muun muassa corgiroduille (INC).

Kennelliitto kutsui aloitteen allekirjoittaneet rotujärjestöt neuvotteluun ennen kevätvaltuustoa. Neuvottelut sujuivat hyvässä yhteishengessä ja Kennelliitossa ymmärrettiin rotujärjestöjen huoli siitä, mitä informaatiota voi jäädä saamatta ja tallentumatta, mikäli ED-kuvia korvaavaa kuvaustapaa ei saada.

Kennelliiton valtuusto päätti kevätkokouksessaan, että OCD- ja INC- kuvien tallentamisen käyttöönoton suunnittelua jatketaan ja kuvaustavat saataisiin käyttöön vuoden 2020 aikana.

Seuran vuosikokouksessa päätettiin PEVISA-ohjelmiemme jatkosta ja niissä on edelleen mukana ED-kuvaus tai vaihtoehtoisesti INC-kuvaus 1.1.2020 alkaen. Olemme pyytäneet Kennelliittoa jatkamaan ED-lausuntojen antamista corgeille siihen saakka, kunnes INC-kuvaukset saadaan virallisiksi ja liitettyä PEVISA-ohjelmiimme. Näin ollen SWCS ry suosittelee jatkamaan corgien kyynärien ED-kuvauksia myös 1.1.2020 jälkeen, kunnes lisää informaatiota asiasta saadaan. Myös epävirallisia INC-kuvia voi kuvauttaa jo etukäteen.

Lisätietoja antaa jalostustoimikunta(a)corgiseura.net

Vuosikokouskuulumiset 2019

Sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 17.3.2019 Tampereella.

Kokukseen osallistui 40 yhdistyksen äänivaltaista jäsentä ja 36 jäsentä valtakirjoilla.

Puheenjohtajana toimi Sinikka Mäkelä ja sihteerinä Hanna Varhelahti.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pinja Hiltunen ja varapuheenjohtajaksi valittiin Sinikka Mäkelä. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Emmi Kortelainen, Päivi Huttunen ja Hanna Varhelahti, sekä eronneen Marja Pusan tilalle varajäsenenä ollut Anu Tulensalo jäljellä olevalle hallituskaudelle eli yhdeksi vuodeksi. Hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat Jutta Kilponen ja Mira Timperi.

Ensimmäisen varajäsenen paikalle seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Ida Jokela ja toisen varajäsenen paikalle seuraavaksi yksivuotiskaudeksi Nina Kangasniemi.

Jäsenmaksuja päätettiin korottaa mm. huomattavasti nousseiden postikulujen vuoksi tulevalle toimintavuodelle seuraavasti: vuosijäsen 25€, uusi jäsen 30€ (kirjoittautumismaksu 5€). Perhejäsenen (5€) ja kasvattajan ilmoittaman jäsenen (10€) maksu säilyvät samana.

Hallituksen esitykset molempien rotujen PEVISA-ohjelmista hyväksyttiin muutoksitta vuosille 2020-2024.

Molempien rotujen JTO:t esiteltiin ja hyväksyttiin esitys, jonka mukaan jalostustoimikunta saa tehdä PEVISA:n edellyttämät sisältömuutokset JTO:iin ja hallitus voi hyväksyä ne. Halukkaat voivat saada lopullisen JTO:n nähtäväkseen pyytämällä sitä jalostustoimikunnalta sähköpostitse.

Käsiteltiin hallituksen esitys ainaisjäsenyyden lakkauttamisesta vuonna 2021. Hallitus aikoo esittää sääntömuutosta seuraavalle vuosikokoukselle ja samalla mietitään mitä muuta säännöissä on tarpeellista muuttaa.

Kiitos kaikille osallistujille antoisasta kokouksesta. Nähdään ensi vuonna!

Tervetuloa vuosikokoukseen!

vuosikokousPäivitetty vuosikokouskutsu on laitettu sähköpostilla niille jäsenille, joiden osoite on tiedossamme ja postitse niille, joilta emme ole saaneet sähköpostiosoitetta.

Teknisistä syistä johtuen sähköposti lähti tänään matkaan useasta eri osoitteesta.

Muistathan ilmoittautua vuosikokoukseen ennakkoon tällä lomakkeella. Näin osaamme varata riittävästi tarjottavaa ja huomioida erityisruokavaliot. Myös jäsenyyksien tarkistaminen onnistuu näin etukäteen.

Voit tutustua esityslistaan myös täältä: Vuosikokouskutsu 2019

Nähdään ABC Lahdesjärvellä 17.3.!