Kuinka jäseneksi?

LIITTYMISOHJEET UUSILLE JÄSENILLE:

1. Maksat 25 € Suomen Welsh Corgi Seura ry:n tilille FI36 1007 3000 2166 68, viitenumeroksi raapusta numerosarja 990.
  2. Täytä netissä LIITTYMISLOMAKE (suositeltavinta) tai ilmoita maksamisesi jälkeen osoitetietosi ja sähköpostiosoitteesi jäsensihteeri Emmi Kortelaiselle: jasensihteeri (at) corgiseura.net
  3. Uudet jäsenet vahvistetaan hallituksen kokouksessa. Jäsenyydestä ei tule erikseen kuittausta.
  4. Sitten vain odottelet lehteä! Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, sinulle postitetaan korkeintaan kaksi aiemmin ilmestynyttä numeroa.
  5. Lue myös rekisteriselosteemme ja huomaa erityisesti kielto-oikeutesi jäsentietojesi luovutuksesta!
  6. Tarvittaessa toimita jäsensihteerille myös tietosuojalomake.

Tervetuloa jäseneksi! Muistathan EHDOTTOMASTI ilmoittaa osoitetietosi jäsensihteerille, ilman tätä toimenpidettä, Corgiset-lehtesi EI LÖYDÄ perille. Erityisen tärkeää on myös ilmoittaa kenen jäsenmaksusta on kyse jos maksajana on eri henkilö kuin jäsen, yritys tai joku muu yhteisö.

Kasvatinomistajien liittäminen ensijäseniksi:
Kasvattaja maksaa 10 € kustakin pennunostajasta tilille FI36 1007 3000 2166 68. Käytä maksaessasi viitenumeroa 880. Liitä ilmoituksen mukaan kuitti suoritetusta maksusta. Lähetä oheista lomaketta käyttäen heidän osoitetietonsa jäsensihteerille ja liitä kopio maksukuitista mukaan. Seuraavana vuonna kasvatinomistajasi saavat normaalisti henkilökohtaisen Jäsenmaksulapun.

Jäsensihteeri 2019, osoitteen- ja nimenmuutokset:

Emmi Kortelainen
Email: jasensihteeri (at) corgiseura.net

Huomioithan, että ilmoittamatta jääneisen osoitteenmuutosten vuoksi ei ole mahdollista saada uusia lehtiä.

JÄSENMAKSUT 2019:
Vuosijäsen 23 €
Perhejäsen 5 € (samassa osoitteessa jo yksi vuosijäsen, perhejäsen ei saa omaa lehteä)
Ainaisjäsen 230 €
Kasvattajan liittämä ensijäsen 10€

Jäsenmaksuista vuodelle 2019:
(niille, joilla jäsenmaksu 2018 kunnossa)

• Sinulle lähetetään helmikuun aikana jäsenmaksulappu, josta löydät henkilökohtaisen viitenumerosi. Valitse maksutiedoista summa, jonka haluat maksaa.
  • Maksa jäsenmaksu seuran tilille FI36 1007 3000 2166 68  käyttäen nimenomaan omaa viitenumeroasi. Vain siten tiedämme kenen jäsenmaksu kulloinkin on kyseessä.

USEIN JÄSENSIHTEERILTÄ KYSYTTYJÄ ASIOITA:

Miksi en saanut lehteäni?

Vastakysymys: onko osoitteesi tai nimitietosi muuttuneet tai oletko maksanut jäsenmaksusi – varmastiko? Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, on posti yksinkertaisesti voinut hukata lehtesi tai sitten inhimillinen erehdys täälläpäässä on aiheuttanut lehden tulemishäiriön, otathan yhteyttä jäsensihteeriin!

Mikä on jäsennumeroni?

Lehden osoitelappuun on tulostettu numerosarja, joka on jäsennumerosi.

Haluan erota yhdistyksestä, kuinka toimin?

Ilmoita reippaasti asiasta jäsensihteerille. Jäsenmaksun laiminlyöminen ei automaattisesti ole eroilmoitus.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/5/corgiseu/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399