Pohjois-Suomen Alaosasto perustettiin vuonna 1995 alueen corgiharrastajien yhdyssiteeksi. Alaosastomme tehtävänä on järjestää tapaamisia, koulutustilaisuuksia ja luoda yhteishenkeä pohjoisessa asuvien roduista kiinnostuneiden ihmisten välille.  Toiminnassamme on mukana runsaasti sekä cardigan että pembroke harrastajia aina kasvattajista yksittäisiin lemmikkikoirien omistajiin.

Toiminta-alueemme on koko Pohjois-Suomi ja tämä laaja alue aiheuttaa tiettyjä toimintarajoituksia. Emme esimerkiksi voi kokoontua aivan viikoittain... Päätoimipaikkamme on Oulu, mutta olemme järjestäneet toimintaa mm. Raahessa, Kalajoella ja Rovaniemellä. Vuosittaisiin tapahtumiin kuuluvat mm. corgipäivät ja corgikävelyt.

Tiedotamme toiminnastamme näiden internet-sivujen lisäksi Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenlehdessä Corgisetissä sekä omalla alaosastomme tiedotelehtisellä, jonka voi saada myös sähköisessä muodossa suoraan omaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme, ota reippaasti yhteyttä ja tule mukaan. Jos ei ennestään tunneta, tutustutaan!

Sivua on viimeksi päivitetty: 05/08/2005