Vielä yksi paimennustapahtuma tälle vuodelle 17.9.16

SWCS ry järjestää CORGIEN PAIMENNUSPÄIVÄN 17.9.2016 Swedun paimennuskoululla Somerolla.

Tervetuloa kokeilemaan paimennusta corgisi kanssa! Tapahtuma kestää koko päivän. Päivän aluksi opettajat kertovat hieman paimennuksesta. Sen jälkeen jokainen koira pääsee kokeilemaan paimennusta joko lampailla tai naudoilla (ilmoittautumisen mukaan). Nautapaimennus tapahtuu aamupäivällä ja lammaspaimennus iltapäivällä. Päivän aikana tarjolla kahvia ja teetä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi aikataulu ja ohjeistus.

Koirapaikkoja on rajoitetusti. Koirille ei ole ikä-rajoituksia, mutta rokotusten on oltava kunnossa. Myös juoksuiset nartut voivat osallistua paimennukseen. On myös mahdollisuus tulla seuraamaan päivää kuunteluoppilaana.

Tapahtumaan osallistuvat huolehtivat itse omasta ja koiran vakuutusturvasta.

Corgiseuran jäsenet ovat etusijalla. Mikäli tilaa on, myös ei-jäsenet voivat ilmoittautua. Jäsenyys siis kannattaa!

Hinnat:

• Lampaille 38 € (10 paikkaa)
  • Naudoille 52 € (4 paikkaa)
  • Kuunteluoppilas 5€/hlö (määrää ei rajoitettu)

Ilmoittaudu viimeistään 22.8.2016 mennessä.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: taina.vaananen@gmail.com (ilmoita myös, oletko jäsen)
Kun paikka on vahvistettu, maksa osallistumismaksu seuran tilille FI36 1007 3000 2166 68. Käytä maksaessasi viitettä 20158.

Huomioi, että ilmottautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, voit halutessasi myydä paikkasi jollekin muulle. Osallistumismaksua ei palauteta.

Tervetuloa!