ABC-infoluento corgeista kiinnostuneille

Oletko suunnitellut welsh corgin hankintaa? Onko sopiva pentue jo kiikarissa ja olet tuleva corgin omistaja? Kuuluuko kodissasi jo ensimmäisen corgipentusi tassujen äänet? Jos vastauksesi johonkin näistä oli myönteinen, kannattaa nyt jatkaa lukemista.


Suomen welsh corgi seuran 50-vuotisjuhlavuoden ”tunne rotusi”-teeman mukaiset etäluennot käynnistyvät maksuttomien ABC-infojen merkeissä kevään 2021 aikana.

Luennot on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka suunnittelevat corgin hankintaa tai ovat juuri corgin hankkineet. Noin 2-tuntisen luennon aikana tutustutaan rotuihin, niiden historiaan, ominaisuuksiin, eroihin, hoitoon, terveysasioihin, rakenteeseen ja ulkonäköön. Luennon lopuksi annetaan ohjeita ja vinkkejä tällä hetkellä pennunostajia suuresti askarruttaviin kysymyksiin ”kuinka corgipentu ostetaan ja mistä?” Jokainen osallistuja saa osallistumistodistuksen sekä esitysmateriaalin luennon jälkeen pdf-tiedostona.

Luentoja pitävät kokeneet corgiharrastajat. Osallistujilla on myös mahdollista esittää kysymyksiä joko ennakkoon tai luennon aikana.

Ensimmäinen luento järjestetään torstaina 25.2.2021 klo 18.30 alkaen. Luento toteutetaan Teamsin välityksellä. Ilmoittautuminen luennolle viimeistään sunnuntaina 21.2. sähköpostiosoitteeseen rotuinfo@corgiseura.net. Ilmoittautumiseen tulee laittaa osallistujan nimi ja sähköpostiosoite, johon kutsulinkki ilmoittautumisajan päätyttyä lähetetään.

Seuraavien luentojen ajankohdat ovat:
Sunnuntai 21.3.2021 klo.17.00
Torstai 22.4.2021 klo.11.00