EuroCorgi Show 2021

Euroopan eri maissa vuosittain kiertävä EuroCorgi Show järjestetään Suomessa 13.6.2021 erikoisnäyttelyn jälkeisenä päivänä. Paikkana on Helsingin Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus.

Covid -19 pandemian jatkaessa kulkuaan Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksen näyttelyiden järjestämisryhmä viikonvaihteelta 12.-13.6.21 on purkautunut, koska osa rotujärjestöistä on päätynyt peruuttamaan näyttelynsä tältä vuodelta kokonaan. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös SWCS ry:n erikoisnäyttelyn ja EuroCorgi show’n peruuntumista kyseiseltä viikonlopulta. Toistaiseksi emme ole päättäneet perua tapahtumaa vaan järjestelyitä siirron toteuttamiseksi tehdään kuumeisesti. Tiedotamme lisää heti, kun saamme asioita varmistettua.

Unfortunately, because the Covid -19 pandemic is still ongoing, the arranging group of the joint specialty shows planned for 12. - 13.6.2021 in Tuomarinkartano has decided to cancel the joint event and the separate associations to either make their own arrangements or totally cancel their shows from 2021. This means that also the SWCS ry Specialty Show and the EuroCorgi Show will be cancelled from the current dates. However, we haven’t cancelled the whole event so far, but the arrangements for transferring it to a later date are being made. We will inform you as soon as things get confirmed.

Näyttelypaikkana toimii:
Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus
Tuomarinkyläntie 1
00690 Helsinki, Finland

Tuomarit:
Steve Atkinson, Iso-Britannia (kennel Hollinswell)
welsh corgi cardigan (ei pen/vet)

Tracy Irving, Iso-Britannia (kennel Twinan)
welsh corgi pembroke (ei pen/vet)

Anne Indergaard, Norja (kennel Annwn)
pennut ja veteraanit, molemmat rodut

Ryhmäkilpailut:
Paras pentu ja veteraani: Anne Indergaard
Paras juniori ja kasvattajaluokka: Tracy Irving
Paras jälkeläisluokka: Steve Atkinson
Näyttelyn kaunein: Steve Atkinson

Ilmoittautuminen näyttelyyn 24.05.2021 mennessä internetissä: EuroCorgi Show Suomi 2021
tai postitse:
Marja Pusa, Kaukolantie 229, 34450 Jäminkipohja
Maksu tilille FI36 1007 3000 2166 68, NDEAFIHH, viite 4459.

Ilmoittautumismaksu 35€, saman omistajan 2. jne koira koira 30€, pennut & veteraanit 25€ ja yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan ilmoitettuna.

Näyttelyä koskevat tiedustelut; pinja@suukkosuun.net tai 045 122 5352

Lisätietoa näyttelystä tullaan päivittämään myöhemmin.

Näyttelyn tapahtuma Facebookissa

*********

Euro Corgi Show, arranged yearly by different European countries, will be arranged in Helsinki, Finland on Sunday June 13th 2021, on the following day of our Specialty Show.

The venue will be arranged at Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus,
The address: Tuomarinkyläntie 1, 00690 Helsinki, Finland

Judges:
Steve Atkinson, UK (kennel Hollinswell)
welsh corgi cardigan

Tracy Irving, UK (kennel Twinan)
welsh corgi pembroke

Anne Indergaard, NO (kennel Annwn)
puppies and veterans, both breeds

Best In Show Finals:
Best Puppy and Best Veteran: Anne Indergaard
Best Junior and Best Breeder: Tracy Irving
Best Progeny Class: Steve Atkinson
Best In Show: Steve Atkinson

Entries latest by the 24th of May 2021.

Online entry: EuroCorgi Show Finland 2021
PLEASE NOTE: When you enter your dog via the Showlink online entry, the entry fee will be paid with credit card (or via web bank, if you are a resident in Finland). Please DO NOT pay in advance, follow the instructions given by the system. To enter in champion class, a championship certificate is needed. In case of on-line entry, include a copy of the certificate in the entry or send the copy by email to juhlaerkkari2021@gmail.com
.
Entry by post using Finnish Kennel Club’s entry form (available at https://www.kennelliitto.fi/en/kennel-club/forms-and-regulations/dog-shows)
to the address: Marja Pusa, Kaukolantie 229, 34450 Jäminkipohja, Finland

PLEASE NOTE: The copy or receipt of the payment must be enclosed with the entry forms. Entry forms without a copy of the receipt attached will not be accepted. To enter in champion class, a championship certificate is needed. In case of entry by post, attach a copy of the certificate to the entry form or send the copy by email to juhlaerkkari2021@gmail.com

Entry fees:
1st dog 35€
2nd etc. dog of the same owner 30€ (discount only applies when the entry is made at the same time)
puppies and veterans 25€
Veterans over 10 years free of charge in the veteran class when entered to the veteran class

Payments from abroad:
IBAN: FI36 1007 3000 2166 68
SWIFT (BIC): NDEAFIHH
Receiver: Suomen Welsh Corgi Seura ry
Reference number: 4459

Information concerning the specialty: pinja@suukkosuun.net or +358 45 122 5352

More information regarding the show will be updated later.

Event information on Facebook