Uutta kotia etsivät corgit

Joskus tulee eteen tilanteita, että aikuinen corgi etsii itselleen uutta kotia. Syitä on monia, mutta yleensä ottaen corgi sopeutuu uuteen kotiin nopeasti. Oppivainen ja utelias rotu tottuu kyllä talon tavoille.

Ilmoituksen kodinvaihtajasta voit laittaa osoitteeseen: rotuinfo@corgiseura.net. Kun ilmoituksesi on vanhentunut, pyydämme sinua ilmoittamaan ilmoituksen poistosta samaan osoitteeseen.

Uutta kotia etsivät:

Päivitetty 19.9.2020
Kaksi Corgia etsii uutta kotia.
Koirat ovat viisi- ja puolivuotiaita. Ne ovat syntyneet Helmikuussa 2015. Koirat ovat virkeitä ja seurallisia.
Etsin koirille uutta kotia vaimoni kuoltua. Koirista on rekisteritodistukset. Ne on sirutettu ja rekisteröity.
Koirilla on ollut rodulle tyypillisä luustoon liittyviä vaivoja. Ne eivät enää haittaa näkyvästi touhuamista.
Minulla on antaa uudelle omistajalle eläinlääkärin tekemät selvitykset terveydentilasta ja hoidoista.

Jorma Liikala 045 6631522
jorma.liikala@gmail.com