Erikoisnäyttely 2024

Suomen Welsh Corgi Seura ry järjestää rotujensa erikoisnäyttelyn vuonna 2024 Kouvolassa.

SWCS ry:n erikoisnäyttely 29.6.2024 Jaala, Kouvola

Welsh corgit (myös pennut 5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk sekä jälkeläisryhmät)

Näyttely järjestetään yhteistyössä Australiankarjakoirat ry:n kanssa, joten Liikasenmäellä corgien lisäksi vilistää myös karjakoirat. Päivän lopuksi valitaan epävirallinen SuperBIS.

Näyttelypaikkana toimii:
Liikasenmäki
Jaalantie 75, Kouvola

KUTSU
AIKATAULUT
KEHÄKARTTA

NÄYTTELYN FB-TAPAHTUMA >> AJANKOHTAISTA TIEDOTUSTA!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Vain netti-ilmoittautuminen, myös näyttelyposti ja numerot toimitetaan vain sähköisesti.

Tuomarit:
Ingrid Prytz Ohm, Norja
welsh corgi cardigan (ei pen/vet)

Anneli Sutela, Suomi
welsh corgi pembroke (ei pen/vet)

Maija Heinilä, Norja
pennut ja veteraanit, welsh corgi cardigan & pembroke

Ryhmäkilpailut:
Paras pentu ja veteraani: Maija Heinilä
Paras juniori ja jälkeläisryhmä: Ingrid Prytz Ohm
Paras kasvattajaryhmä ja BIS: Anneli Sutela

Australiankarjakoirat arvostelee Helle Bekker, Tanska

Epäviralliset luokat:

Muistakaahan ilmoittautua myös epävirallisiin kisoihin, eli kaikille kolmelle rodulle yhteiset pari- ja kotikoirakilpailut. Epäviralliset kilpailut arvostelee Emmi Kortelainen.
Ilmoittautuminen joko etukäteen 23.6. mennessä tai näyttelypäivänä paikan päällä klo 10.00 mennessä.
Ilmoittaudu etukäteen TÄSTÄ LINKISTÄ

Osallistumismaksu on 10 euroa / kisa. Sen voi maksaa joko etukäteen Corgiseuran tilille tai paikan päällä.  Maksutiedot ilmoittautumista varten: tilinumero FI36 1007 3000 2166 68, käytä viitettä 20241027.

Näyttelypäivän päätteeksi järjestetään yhteinen After Party!
Kokoonnutaan yhdessä tuomareiden ja näyttelypäivään osallistuneiden kanssa rupattelemaan kuluneesta päivästä ennen kotimatkaa.
Tarjolla on kanapastaa, kahta tuoresalaattia ja leipää, ruokajuomina vesi ja mehu. Jälkiruoaksi juustokakkua, kahvia / teetä ja lasi kuohuvaa.
Osallistumismaksu on 15 € / hlö, ja se maksetaan etukäteen Corgiseuran tilille FI36 1007 3000 2166 68. Käytä maksaessa viitettä 20241014.
Ilmoittautuminen viimeistään 20.6. mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ

Tervetuloa kaikille viettämään mukava hetki yhdessä!

Näyttelyä koskevat tiedustelut: Piritta Keränen, piritta.keranen@gmail.com

Majoitusvaihtoehtoja: Majoitus | VisitKouvola