EuroCorgi Show 2021

Euroopan eri maissa vuosittain kiertävä EuroCorgi Show järjestetään Suomessa 19.9.2021 erikoisnäyttelyn jälkeisenä päivänä. Paikkana on Jämsänkosken jäähalli Jämsässä.

Koronapandemian aiheuttamista rajoituksista ja niiden takia tehdyistä muutoksista ja siirroista johtuen alkuperäiset tuomarimme eivät valitettavasti pääse arvostelemaan näyttelyymme.

Due to the restrictions caused by the Covid-19 pandemic and the changes made as a result, unfortunately our original judges won’t be able to judge in our shows.

Näyttelypaikkana toimii:
Jämsänkosken jäähalli
Metsäoppilaitoksentie 6
42300 Jämsänkoski

Tuomarit:
Tuula Maija Tammelin, Tanska
welsh corgi cardigan (ei pen/vet)

Susanna Uusitupa-Kärppä
welsh corgi pembroke (ei pen/vet)

Jouko Leiviskä
pennut ja veteraanit, molemmat rodut

Ryhmäkilpailut:
Paras pentu ja veteraani: Jouko Leiviskä
Paras juniori: Susanna Uusitupa-Kärppä
Paras kasvattajaluokka ja jälkeläisluokka: Tuula Maija Tammelin
Näyttelyn kaunein: Susanna Uusitupa-Kärppä

Ilmoittautuminen näyttelyyn 27.8.2021 mennessä
internetissä: EuroCorgi Show Suomi 2021
tai postitse:
Marja Pusa, Kaukolantie 229, 34450 Jäminkipohja
Maksu tilille FI36 1007 3000 2166 68, NDEAFIHH, viite 4459.

Ilmoittautumismaksu 35€, saman omistajan 2. jne koira koira 30€, pennut & veteraanit 25€ ja yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan ilmoitettuna.

Näyttelyä koskevat tiedustelut; pinja@suukkosuun.net tai 045 122 5352

Edellisellä päivämäärällä ilmoitetut koirat siirtyvät automaattisesti.
Mikäli näyttely joudutaan perumaan Covid-19 pandemian vuoksi näyttelytoimikunta palauttaa ilmouttautumusmaksut vähennettynä 5€ pankki- ja käsittelykuluilla.

Lisätietoa näyttelystä tullaan päivittämään myöhemmin.

Näyttelyn tapahtuma Facebookissa

*********

Euro Corgi Show, arranged yearly by different European countries, will be arranged in Jämsä, Finland on Sunday September 19th 2021, on the following day of our Specialty Show.

The venue will be arranged at Jämsänkosken jäähalli,
The address: Metsäoppilaitoksentie 6, 42300 Jämsänkoski, Finland

Judges:
Tuula Maija Tammelin, Denmark
welsh corgi cardigan

Susanna Uusitupa-Kärppä
welsh corgi pembroke

Jouko Leiviskä
puppies and veterans, both breeds

Best In Show Finals:
Best Puppy and Best Veteran: Jouko Leiviskä
Best Junior: Susanna Uusitupa-Kärppä
Best Breeder and Best Progeny Class: Tuula Maija Tammelin
Best In Show: Susanna Uusitupa-Kärppä

Entries latest by the 27th of August 2021.

Online entry: EuroCorgi Show Finland 2021
PLEASE NOTE: When you enter your dog via the Showlink online entry, the entry fee will be paid with credit card (or via web bank, if you are a resident in Finland). Please DO NOT pay in advance, follow the instructions given by the system. To enter in champion class, a championship certificate is needed. In case of on-line entry, include a copy of the certificate in the entry or send the copy by email to juhlaerkkari2021@gmail.com
.
Entry by post using Finnish Kennel Club’s entry form (available at https://www.kennelliitto.fi/en/kennel-club/forms-and-regulations/dog-shows)
to the address: Marja Pusa, Kaukolantie 229, 34450 Jäminkipohja, Finland

PLEASE NOTE: The copy or receipt of the payment must be enclosed with the entry forms. Entry forms without a copy of the receipt attached will not be accepted. To enter in champion class, a championship certificate is needed. In case of entry by post, attach a copy of the certificate to the entry form or send the copy by email to juhlaerkkari2021@gmail.com

Entry fees:
1st dog 35€
2nd etc. dog of the same owner 30€ (discount only applies when the entry is made at the same time)
puppies and veterans 25€
Veterans over 10 years free of charge in the veteran class when entered to the veteran class

Payments from abroad:
IBAN: FI36 1007 3000 2166 68
SWIFT (BIC): NDEAFIHH
Receiver: Suomen Welsh Corgi Seura ry
Reference number: 4459

Information concerning the specialty: pinja@suukkosuun.net or +358 45 122 5352
NOTE! If the venue/dog show is cancelled, show committee will refund the registration fees to the owners/participants. The 5€ is reduced from payment, this covers then bank and handling cost.

More information regarding the show will be updated later.

Event information on Facebook