Paimennus

Paimennustaipumustesti PAIM-T
25.5.2024 Loppi

Paimennustaipumustestin tarkoituksena on testata luontaisia paimennustaipumuksia.

PAIM-T on kansainvälinen testi, jonka tarkoituksena on selvittää kaikille paimenkoiraroduille yhteisiä pääominaisuuksia: kiinnostusta laumaeläimiä kohtaan, halukkuutta yhteistyöhön ohjaajan kanssa, pyrkimystä hallita lauman liikkeitä ja luontaista pyrkimystä tasapainopisteen hakemiseen lauman saamiseksi paremmin hallintaan.

Osallistumisen alaikäraja 9kk. Aiempaa kokemusta paimennuksesta ei tarvitse koira eikä ohjaaja.

Etusijalla ovat Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenten koirat.

Testi pidetään Lopella, Tuulentuvan tilalla.

Tuomarina on Eija Kansanaho ja koetoimitsijana Karoliina Kärkkäinen

Ilmoittautuminen: 6.5 - 20.5..2024 Ilmoittautuminen avautuu 6.5.2024 klo 8:00. Varaa paikka ensin sähköpostilla ja toimi sen jälkeen saamiesi ohjeiden mukaan. Ilmoittautumiset: Karoliina Kärkkäinen, karkkikarkkainen@gmail.com.

Ilmoittautumismaksu: 45€, maksutiedot saat paikan varattuasi.

Etusijalla Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenet.