ABC-rotuinfoluento corgeista kiinnostuneille 24.1. klo 18.00
Suomen welsh corgi seuran 50-vuotisjuhlavuoden ”tunne rotusi”-teeman mukaiset etäluennot käynnistyivät maksuttomien ABC-infojen merkeissä vuonna 2021 ja niitä on järjestetty siitä lähtien!

Luennot on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka suunnittelevat corgin hankintaa tai ovat juuri corgin hankkineet. Noin 2-tuntisen luennon aikana tutustutaan rotuihin, niiden historiaan, ominaisuuksiin, eroihin, hoitoon, terveysasioihin, rakenteeseen ja ulkonäköön. Luennon lopuksi annetaan ohjeita ja vinkkejä tällä hetkellä pennunostajia suuresti askarruttaviin kysymyksiin ”kuinka corgipentu ostetaan ja mistä?” Osallistuja saa luennon jälkeen sähköpostitse pyytämällä osallistumistodistuksen sekä esitysmateriaalin itselleen pdf-tiedostona.


Luentoja pitävät kokeneet corgiharrastajat. Osallistujilla on myös mahdollista esittää kysymyksiä joko ennakkoon tai luennon aikana.


Seuraava luento järjestetään keskiviikkona 24.1.2024 kello 18.00 alkaen. Luento toteutetaan Teamsin välityksellä. Ilmoittautuminen luennolle Ilmoittautumis kaavakkeella: Rotu ABC-luento

Ilmoittautumiseen tulee laittaa sähköpostiosoite, johon kutsulinkki lähetetään.