ABC-rotuinfoluento corgeista kiinnostuneille 16.2. klo 18.00
Suomen welsh corgi seuran 50-vuotisjuhlavuoden ”tunne rotusi”-teeman mukaiset etäluennot käynnistyivät maksuttomien ABC-infojen merkeissä vuonna 2021 ja jatkuvat jälleen 2022!

Luennot on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka suunnittelevat corgin hankintaa tai ovat juuri corgin hankkineet. Noin 2-tuntisen luennon aikana tutustutaan rotuihin, niiden historiaan, ominaisuuksiin, eroihin, hoitoon, terveysasioihin, rakenteeseen ja ulkonäköön. Luennon lopuksi annetaan ohjeita ja vinkkejä tällä hetkellä pennunostajia suuresti askarruttaviin kysymyksiin ”kuinka corgipentu ostetaan ja mistä?” Osallistuja saa luennon jälkeen sähköpostitse pyytämällä osallistumistodistuksen sekä esitysmateriaalin itselleen pdf-tiedostona.


Luentoja pitävät kokeneet corgiharrastajat. Osallistujilla on myös mahdollista esittää kysymyksiä joko ennakkoon tai luennon aikana.


Seuraava luento järjestetään keskiviikkona 16.2.2022 kello 18.00 alkaen. Luento toteutetaan Teamsin välityksellä. Ilmoittautuminen luennolle sähköpostiosoitteeseen rotuinfo@corgiseura.net. Ilmoittautumiseen tulee laittaa osallistujan nimi ja sähköpostiosoite, johon kutsulinkki lähetetään.