ABC-rotuinfoluento corgeista kiinnostuneille 19.10. klo 18

Suomen welsh corgi seuran 50-vuotisjuhlavuoden ”tunne rotusi”-teeman mukaiset etäluennot käynnistyivät maksuttomien ABC-infojen merkeissä kevään 2021 aikana ja jatkuvat jälleen syksyä kohti!

Luennot on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka suunnittelevat corgin hankintaa tai ovat juuri corgin hankkineet. Noin 2-tuntisen luennon aikana tutustutaan rotuihin, niiden historiaan, ominaisuuksiin, eroihin, hoitoon, terveysasioihin, rakenteeseen ja ulkonäköön. Luennon lopuksi annetaan ohjeita ja vinkkejä tällä hetkellä pennunostajia suuresti askarruttaviin kysymyksiin ”kuinka corgipentu ostetaan ja mistä?” Osallistuja saa luennon jälkeen sähköpostitse pyytämällä osallistumistodistuksen sekä esitysmateriaalin itselleen pdf-tiedostona.

Luentoja pitävät kokeneet corgiharrastajat. Osallistujilla on myös mahdollista esittää kysymyksiä joko ennakkoon tai luennon aikana.

Seuraava luento järjestetään tiistaina 19.10.2021 kello 18.00 alkaen. Luento toteutetaan Teamsin välityksellä. Ilmoittautuminen luennolle sähköpostiosoitteeseen rotuinfo@corgiseura.net. Ilmoittautumiseen tulee laittaa osallistujan nimi ja sähköpostiosoite, johon kutsulinkki lähetetään.