Webinaarit

ROTU ABC
22.5.2023 klo 18.00


Webinaari on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, jotka suunnittelevat corgin hankintaa tai ovat tuoreita corginomistajia. Noin 2,5-tuntisen luennon aikana tutustutaan rotuihin, niiden historiaan, ominaisuuksiin, eroihin, hoitoon, terveysasioihin, rakenteeseen ja ulkonäköön. Luennon lopuksi annetaan ohjeita ja vinkkejä tällä hetkellä pennunostajia suuresti askarruttaviin kysymyksiin ”kuinka corgipentu ostetaan ja mistä?”

Osallistuja saa luennon jälkeen sähköpostitse pyytämällä osallistumistodistuksen sekä esitysmateriaalin itselleen pdf-tiedostona. Osallistujilla on myös mahdollista esittää kysymyksiä joko ennakkoon tai luennon aikana. Osallistuminen ei edellytä Suomen welsh corgi seura ry:n jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen 21.5.2023 mennessä tästä linkistä
CORGIPENNUN ABC
30.5.2023 klo 18.00


Tämä täysin uusi webinaari on suunnattu Corgiseuran teemavuoden 2023 mukaisesti corgipennun tuleville perheille tai niille, jotka ovat vasta saaneet perheeseensä corgipennun.

Noin 2,5 tuntisen webinaarin aikana annetaan käytännön vinkkejä pentuarkeen. Osallistuja saa luennon jälkeen sähköpostitse pyytämällä osallistumistodistuksen sekä esitysmateriaalin itselleen pdf-tiedostona. Osallistujilla on myös mahdollista esittää kysymyksiä joko ennakkoon tai luennon aikana.

Osallistuminen ei edellytä Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen 29.5.2023 mennessä tästä linkistä.