Pirkanmaan alaosasto

Pirkanmaan alaosasto toimii Tampereen seudulla.

Pirkanmaalla järjestetään yhteisiä lenkkejä, Match Show:ta, kesäpäiviä sekä kaikkea mitä koirien kanssa voi yhdessä harrastaa. Toimintaan voi tulla mukaan jokainen corgin omistaja. Pirkanmaan Corgisteilla ei ole erikseen jäsenmaksua, mutta joissakin tapahtumissa ei-jäsenten osallistumismaksu on korkeampi kuin pääseuran jäsenten osallistumismaksu. Muutaman vuoden välein vuoromme on myös järjestää corgien erikoisnäyttely.

Historiaa

Pirkanmaan oma alaosasto perustettiin 1989 aktiivisten kasvattajien ja harrastajien voimin. Osa näistä perustajajäsenistä on edelleen mukana alaosaston toiminnassa!

Alaosasto on järjestänyt monenlaista toimintaa ja tapaamisia; on kesäpäiviä, missä on harjoiteltu agilityä, koulutuspäiviä aiheena koiran hoito ja esittäminen, joulujuhlia / pikkujouluja, SWCS ry:n 25-vuotis juhlanäyttely Nokian Edenissä, vuoden 2019 erikoisnäyttely Teivon raviradalla. Alaosaston kanssa on myös käyty tutustumassa lampaiden paimennukseen.

Tulevat tapahtumat

Puheenjohtaja: Sinikka Mäkelä