Corgiset-lehti

Corgiset on neljästi vuodessa ilmestyvä laadukas ja monipuolinen julkaisu, joka on tehty jokaiselle corgin omistajalle.Päätoimittaja-tiimi:
Mira Timperi, Emmi Kortelainen & Ida Jokela

Muu lehtitoimikunta:
Johanna Flinck
Maria Mustakallio
Tarja Peltola
Sari Kärki

Materiaalin toimitusosoite: corgiset (at) corgiseura.net
Kuvien toimitusosoite: corgiset.kuvat (at) gmail.com
Ilmoita osoitemuutokset: jasensihteeri ( at) corgiseura.net

Vuoden 2024 aikataulu:
1/23 17.3. (deadline 31.1.)
2/23 16.6. (deadline 12.5.)
3/23 15.9. (deadline 11.8.)
4/23 11.12. (deadline 27.10.)

Tekstit:
Lähetä tekstisi tekstitiedostona ilman muotoiluja. Mainitse artikkelin alussa kirjoittajan nimi. Nimeä tiedosto mahdollisimman selkeästi. Lähetä teksti, kuvat, taulukot ja logot aina erillisinä tiedostoina. Lehden toimitus pidättää oikeuden artikkeleiden muokkaukseen ja lyhentämiseen asiasisältöä muuttamatta, sitaatteja lukuun ottamatta. Autamme tarvittaessa myös mielellämme tekstien muokkaamisessa, joten laita vain rohkeasti ideoita tulemaan!

Kuvat:
Liitä kuvatiedoston mukaan aina kuvateksti erillisenä tiedostona (ei koske täytekuvia). Muista mainita myös kuvaaja selkeästi. Julkaisemme tällä hetkellä ainoastaan järjestelmäkameralla otettuja, alkuperäisen kokoisia kuvia, joissa resoluutio on vähintään
300dpi. Lähetäthän meille kuvan paitsi alkuperäiskoossa, myös säätämättömänä. Muokkaamme lehteen tulevat kuvat painoprofiilin mukaan. Golden Oldies-, valio-, vuoden corgit-, ja in memoriam-kuvissa joustamme tarvittaessa laatukriteerien suhteen. Kuva-arkistomme alkavat olemaan loppuun kulutettuja, joten kaikenlaisia corgikuvia tarvitaan: ulkoilukuvia, sisäkuvia, pentukuvia, harrastekuvia, lähikuvia, laajakulmakuvia jne. Kuvien lähetys mieluiten sähköpostiin: corgiset.kuvat(a)gmail.com

Tulokset:
Pitkät tuloslistaukset Corgiset-lehdissä jäävät historiaan. Tulemme julkaisemaan laajemmin vain seuran omien tapahtumien tuloksia: erikoisnäyttely, mestikset tmv. Haluamme kuitenkin huomioida valioitumiset, ryhmätulokset, luokkanousut sekä koulutustunnukset, eikä näitä tarvitse erikseen ilmoittaa (nämä julkaistaan lehtitoimikunnan puolesta).

Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi ROP-VSP kuvia tai vaikka luonnetestin tuloksia, jos haluat nostaa saavutusta esille Corgiset-lehdessä. Tästä eteenpäin saavutusten julkaisu on enemmän jäsenen oman aktiivisuuden varassa. Jos haluat nostaa lehtee jonkin muun koirasi tuloksen, kuin yllämainitun, toimita tulos: corgiset(a)corgiseura.net

Tulos-sivujen kuvapaikat ovat rajalliset, joten pääsääntöisesti julkaisemme kustakin koirasta vain yhden tulos-kuvan per corgiset-lehti. Jos paikkoja jää taitossa tyhjäksi, voidaan julkaista useampi kuva.

MEDIAKORTTI VUODELLE 2023 (hinnat samat vuodelle 2024)
Huom! Maksullisissa ilmoituksissa ole ensin yhteydessä corgiset@corgiseura.net, jotta voimme varmistua halutun paikan vapaudesta seuraavassa numerossa.