Jäseneksi

Corgiseura toimii corgin omistajien yhdyssiteenä. Jäsenetuna voit tilata tuotteita CorgistiShopista, saat tunnukset kotisivujen jäsenosioon, olet etusijalla yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa ja saat luettavaksesi Corgiset-lehden, josta löytyy paljon ajankohtaisia koiriin ja corgeihin liittyviä juttuja.

Minustako Suomen Welsh Corgi Seuran jäsen?

Mitä hyödyn jäsenyydestä:

• saat upean jäsenlehden, joka sisältää paljon ajankohtaisia ja corgeja koskevia juttuja

• pääset ostamaan corgituotteita seuran omasta CorgistiShopista

• olet etusijalla yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa

• saat käyttäjätunnuksen jäsenosioon, josta löytyy mm. näyttelyarvostelutietokanta

• saat äänioikeuden seuran vuosikokouksessa (18v täyttäneet)

• tuet rotuyhdistyksen toimintaa

JÄSENMAKSUT 2020:

Uusi vuosijäsen 30 € (sisältää kirjoittautumismaksun 5 €)

Vuosijäsen 25 €

Perhejäsen 5 € (samassa osoitteessa on jo yksi vuosijäsen)

Ainaisjäsen 250 €

Kasvattajan liittämä ensijäsen 10 €

LIITTYMISOHJEET UUSILLE JÄSENILLE:

1. Maksat 30 € Suomen Welsh Corgi Seura ry:n tilille FI36 1007 3000 2166 68 ja käytät viitenumeroa 10003.

2. Täytä netissä LIITTYMISLOMAKE (suositeltavinta) tai ilmoitat maksamisesi jälkeen osoitetietosi ja sähköpostiosoitteesi jäsensihteeri Emmi Kortelaiselle: jasensihteeri@corgiseura.net

3. Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, sinulle postitetaan korkeintaan kaksi aiemmin ilmestynyttä numeroa - sillä varauksella, että niitä on varastossa jäljellä.

4. Lue rekisteriselosteemme ja huomaa erityisesti kielto-oikeutesi jäsentietojen luovutuksessa. Tarvittaessa toimita jäsensihteerille myös tietosuojalomake.

Uudet jäsenet vahvistetaan hallituksen kokouksessa, jäsenyydestä ei tule erikseen kuittausta. Kesken vuotta liittyneille lähetetään vanhat lehdet (max 2kpl) noin kuukauden sisällä liittymisestä.

KASVATINOMISTAJIEN LIITTÄMINEN ENSIJÄSENIKSI:

1. Kasvattaja maksaa 10 € kustakin pennunostajasta tilille FI36 1007 3000 2166 68, käytä viitenumeroa 20006.

2. Lähetä oheista LOMAKETTA käyttäen pennunostajien osoitetiedot jäsensihteerille ja kirjoita lomakkeeseen maksun arkistointitunnus.

Seuraavana vuonna kasvatinomistajasi saavat normaalisti henkilökohtaisen jäsenmaksulapun.

JÄSENSIHTEERI 2020, osoitteen- ja nimenmuutokset:

Emmi Kortelainen
Email: jasensihteeri (at) corgiseura.net

Muuttuiko osoitteesi?

Muistathan ilmoittaa jäsensihteerille aina muuttuneet osoitetietosi, muuten jäsenlehti ei löydä perille! Huomioithan, että ilmoittamatta jääneen osoitteenmuutoksen vuoksi ei ole mahdollista saada uusia lehtiä. Uuden osoitteesi voit ilmoittaa jäsensihteerille sähköpostitse jasensihteeri@corgiseura.net

Etkö saanut lehteä?

Onko osoitteesi tai nimitietosi muuttuneet? Oletko maksanut jäsenmaksusi? Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, on posti voinut hukata lehtesi tai sitten inhimillinen erehdys on tapahtunut lähettäjälle. Ota yhteys jäsensihteeriin jasensihteeri@corgiseura.net

Mikä on jäsennumeroni?

Lehden osoitelappuun on tulostettu numerosarja, joka on jäsennumerosi. Jos olet vasta liittynyt jäseneksi, etkä ole vielä ehtinyt saada lehteä, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Haluan erota yhdistyksestä, miten toimia?

Ilmoita asiasta jäsensihteerille, jäsenmaksun laiminlyöminen ei ole automaattisesti eroilmoitus.