Vuoden Corgi -säännöt

Vuoden 2021 pisteiden erityishuomiot, koskien vuoden näyttelycorgeja:
*EuroCorgi pisteytetään erikoisnäyttelypistein.
*Ryhmä- ja näin ollen myöskään BIS-sijoituksista ei lasketa pisteitä.
*Muut pisteet pysyvät täysin ennallaan, eli vanhoja pistetaulukoita käytetään.

(Näyttelyiden osalta pyritään välttämään tasapistetilanteita, joten tästä syystä viiden näyttelyn sijaan huomioidaan kuudes ja tarvittaessa myös seitsemäs näyttely tasapistetilanteessa oleville. Jos juniori- ja veteraanikisassa on tämän jälkeen edelleen tasapistetilanne, otetaan käyttöön myös osallistujapisteet, jolloin sijoitukset saadaan ratkaistua. Osallistuja pisteet ovat samat kuin vuoden näyttelycorgi kisassa.)

VUODEN NÄYTTELYCORGIT

Säännöt ja pisteet tulevat takautuvasti voimaan vuoden 2018 alusta.

Suomen Welsh Corgi Seura ry järjestää roduilleen vuosittain seuraavat kilpailut näyttelymenestyksen perusteella: Vuoden cardigan / pembroke, Vuoden nuori cardigan / pembroke, Vuoden veteraani cardigan / pembroke.

Vuoden näyttelycorgi-säännöt ja pistelaskuohje

Ilmoita koirasi vuoden näyttelycorgi-kisaan tästä (Huom! Chromella lomake ei aina toimi. Mikäli saat virheilmoituksen kuittausviestin sijasta, tee ilmoittautuminen uudelleen käyttäen esimerkiksi Internet Explorer -selainta)

VUODEN TOKO-CORGI

Kilpailuun saa osallistua welsh corgi cardiganiksi tai welsh corgi pembrokeksi rekisteröity koira, jonka tulee olla Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenen omistama. Ohjaaja saa edustaa Suomen Welsh Corgi Seuraa tai mitä tahansa paikallista yhdistystä. Cardigan ja pembroke kilpailevat samasta palkinnosta. Eniten pisteitä kerännyt corgi palkitaan vuoden toko-corgina.

Ilmoita koirasi tokotulokset sähköisellä lomakkeella (Huom! Chromella lomake ei aina toimi. Mikäli saat virheilmoituksen kuittausviestin sijasta, tee ilmoittautuminen uudelleen käyttäen esimerkiksi Internet Explorer -selainta)

Vuoden TOKO-corgisäännöt

VUODEN AGI-CORGI

Kilpailuun saa osallistua welsh corgi cardiganiksi tai welsh corgi pembrokeksi rekisteröity koira, jonka tulee olla Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenen omistama. Ohjaaja saa edustaa Suomen Welsh Corgi Seuraa tai mitä tahansa paikallista yhdistystä. Cardigan ja pembroke kilpailevat samasta palkinnosta. Eniten pisteitä kerännyt corgi palkitaan vuoden agi-corgina.

Ilmoita koirasi agilitytulokset sähköisellä lomakkeella (Huom! Chromella lomake ei aina toimi. Mikäli saat virheilmoituksen kuittausviestin sijasta, tee ilmoittautuminen uudelleen käyttäen esimerkiksi Internet Explorer -selainta)

Vuoden agi-corgisäännöt

VUODEN RALLYTOKO-CORGI

Kilpailuun saa osallistua welsh corgi cardiganiksi tai welsh corgi pembrokeksi rekisteröity koira, jonka tulee olla Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenen omistama. Ohjaaja saa edustaa Suomen Welsh Corgi Seuraa tai mitä tahansa paikallista yhdistystä. Cardigan ja pembroke kilpailevat samasta palkinnosta. Eniten pisteitä kerännyt corgi palkitaan vuoden rally-tokocorgina.

Ilmoita koirasi rally-toko tulokset sähköisellä lomakkeella (Huom! Chromella lomake ei aina toimi. Mikäli saat virheilmoituksen kuittausviestin sijasta, tee ilmoittautuminen uudelleen käyttäen esimerkiksi Internet Explorer -selainta)

Vuoden Rally-tokocorgi säännöt