Pentulista & kodinetsintä

Pentulistalta löydät kasvattajien ilmoittamat pentueet.
Joskus tulee myös eteen tilanteita, että aikuinen corgi etsii itselleen uutta kotia. Syitä on monia, mutta yleensä ottaen corgi sopeutuu uuteen kotiin nopeasti.

Ilmoitukset pentulistalle sekä uuden kodin etsintään: rotuinfo@corgiseura.net.
Lue ohje ennen pentueen ilmoittamista pentulistalle.
Kun ilmoituksesi on vanhentunut, pyydämme sinua ilmoittamaan ilmoituksen poistosta samaan osoitteeseen.

SYNTYNEET YHDISTELMÄT:

Welsh corgi pembroke:
Syntynyt: 5.2.2024
7 narttua, vapaana 4 narttua

Kennel Tuhkavuorten
Kaisa Hurme, Pälkäne
Sähköposti:  kaisa.hurme@gmail.com
Facebookissa Tuhkavuorten lapinporokoirat ja welsh corgi pembroket

Isä: KAUNOKUONON SATURNUS
Kyynärät INC; 1/0
Lonkat: D/D (index 100)
Silmät: OK (8/23)
Selkä: IDD1 K-luku: K1, VA0, SP0, LTV4

Emä: TUHKAVUORTEN GOD BLESS THIS MESS
Kyynärät INC: 1/0
Lonkat: B/C (index 113)
Silmät: OK (10/23)
Selkä: VA0, LTV0

******************************************************************************************************************************************

Welsh corgi cardigan:

~~~EI ILMOITETTUJA TULOSSA OLEVIA YHDISTELMIÄ~~~

UUDEN KODIN ETSINTÄ:

Lisättu 17.2.2024
Lenny on juuri 7-vuotta täyttänyt kiltti ja aktiivinen welsh corgi cardigan uros. Hän etsii uutta kotia omistajien iän ja heikentyneen terveydentilan vuoksi.
Lenny on tällä hetkellä kotihoidossa Helsingissä. Lenny on täysin terve, eläinlääkärin perusteellisesti tarkistama (verikokeet jne.) ja rokottama 15.2.24. Lenny sai kehuja eläinlääkärillä siitä kuinka valtavan kiltti ja helposti käsiteltävä hän on. Lenny tulee hyvin toimeen muiden koirien, sekä urosten että narttujen kanssa. Hänellä on tällä hetkellä seuranaan myös kissoja joiden kanssa Lenny tulee toimeen valtavan hyvin.
Lenny on hyväluontoinen, mutta tarvitsee paljon aktiviteetteja ettei hän turhaudu. Lenny sopii hyvin harrastekoiraksi kokeneeseen koiraperheeseen.
Lenny merkkailee sisälle, joten hän ei ole sisäsiisti, mutta häntä koulutetaan koko ajan tällä hetkellä hoidossa ja hän hyväksyy vaipan päälle. Olisi hyvä, jos Lenny pääsisi kotiin, jossa hänellä olisi mahdollisuus ulkoilla omassa pihassa.
Lenny rakastaa huomiota ja rapsutuksia ja saattaa yrittää pomottaa haukkumalla lisää rapsutuksia. Lenny ei ulvo mutta haukkuu äänille, esim. jos kerrostalossa hän haukkuu rappukäytävän äänille.
Lenkeillä Lenny vetää ja on 'remmiräyhääjä', mutta oikeanlaisen koulutuksen avulla tästäkin tavasta pitäisi oppia pois.
Lenny sopii perheeseen, jossa on jo eläimiä tai sitten ainoaksi koiraksi kokeneelle omistajalle. Lennyn aktiivisuuden vuoksi olisi suositeltavaa, että perheessä ei olisi alle 10v. Lapsia.

Yhteydenotot alkuun sähköpostilla: heidibrown10@hotmail.co.uk TAI katariina23@hotmail.com
Myös WhatsAppin välityksellä voi laittaa viestiä; +447534889081 / Heidi

Lisätty 1.2.2024

5-vuotias terve, sisäsiisti ja steriloitu  (Welsh corgi pembroke) Lulu-tyttö Helsingistä kaipaa hyvää sylin ja rapsutusten täyteistä kotia ja perhettä, missä hän saa elää ilman pieniä lapsia ja olla ainoa rakas lemmikki. Hän on perheenjäsen, joka tykkää olla menossa mukana ja rakastaa olla seurana. Lulu on leikkisä auringon säde, joka mielellään ulkoilee ja oppii helposti uutta herkkujen avulla. Vaikka Lulu ei enää asuisi meillä, niin toivoisimme kuitenkin, että voisimme olla uuden kodin kanssa yhteyksissä kuulumisten merkeissä.

Jos teillä on tarjota rauhallinen loppuelämän koti meidän ihanalle retkeilijälle otathan yhteyttä.

Puh. 0404871668 (myös WhatsApp), laura.gemmell@hotmail.fi