Pentulista & kodinetsintä

Pentulistalta löydät kasvattajien ilmoittamat pentueet.
Joskus tulee myös eteen tilanteita, että aikuinen corgi etsii itselleen uutta kotia. Syitä on monia, mutta yleensä ottaen corgi sopeutuu uuteen kotiin nopeasti.Ilmoitukset pentulistalle sekä uuden kodin etsintään: rotuinfo@corgiseura.net.
Lue ohje ennen pentueen ilmoittamista pentulistalle.
Kun ilmoituksesi on vanhentunut, pyydämme sinua ilmoittamaan ilmoituksen poistosta samaan osoitteeseen.
SYNTYNEET YHDISTELMÄT:


~~~~EI ILMOITETTUJA SYNTYNEITÄ PENTUEITA~~~~
TULOSSA OLEVAT YHDISTELMÄT:


~~~~EI ILMOITETTUJA TULEVIA YHDISTELMIÄ ˜˜˜˜

UUDEN KODIN ETSINTÄ:
Päivitetty 3.5.2022

Pablo on 2,5-vuotias, perusterve ja leikattu Welsh Corgi Pembroke uros. Luonteeltaan Pablo on erittäin leikkisä ja aktiivinen kaveri, joka rakastaa jahtausleikkiä ja vapaana juoksemista. Muiden koirien kanssa Pablo tulee toimeen hyvin, ja mm. koirapuistossa on käyty aktiivisesti. Uusia ihmisiä ja koiria kohtaan Pablo on usein alkuun varautunut, mutta kiintyy omiin ihmisiin nopeasti.

Noin vuoden ikäisestä lähtien Pablolla on ilmennyt voimakasta resurssiaggressiivisuutta, ja näin ollen voi olla arvaamaton erilaisissa tilanteissa missä kokee jonkin sille kuuluvan olevan uhattuna (lepopaikka, ruoka, vaikkapa ulkona löytynyt risu). Näihin on reagoitu heti ongelmien ilmettyä; on käyty eri kouluttajilla ja ongelmat ovat hieman helpottaneet. Kuitenkaan toivottuun tulokseen tästä huolimatta pääsemättä.

Pablon uudella kodilla tulisi olla vankkaa kokemusta koirista ja niiden käyttäytymisestä (ei ensimmäiseksi koiraksi) ja aikaa sekä mielenkiintoa johdonmukaiseen kouluttamiseen. Pablo ei juurikaan välitä lapsista vaikkei heitä vihaakaan, mutta koska Pablo tulkitsee useita tilanteita itselleen uhkaavaksi, ei uudessa perheessä tulisi olla lapsia.
Paras koti olisi maaseudulla tai ainakin omakotitalossa, missä olisi mahdollisuus purkaa energiaa myös vapaana

Pablosta lisää tietoa saat puhelinnumerosta 045 878 0284 / Venla
tai  sähköpostitse venla.lokka(a)gmail.com