Huom! Corgien paimennuspäivä Somerolla 31.7.2016!

SWCS ry järjestää CORGIEN PAIMENNUSPÄIVÄN 31.7.2016 Swedun paimennuskoululla Somerolla.


Tervetuloa kokeilemaan paimennusta corgisi kanssa! Tapahtuma kestää koko päivän. Aloitamme päivän aamiaisella, jolloin opettajat myös kertovat hieman paimennuksesta. Sen jälkeen jokainen koira pääsee kokeilemaan paimennusta kaksi kertaa joko lampailla tai naudoilla (ilmoittautumisen mukaan). Välillä nautitaan maittava lounas. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi aikataulu ja ohjeistus.


Paikkoja on rajoitetusti: naudoille max 10 koirakkoa, lampaille 15 koirakkoa. Sen lisäksi on mahdollisuus tulla seuraamaan päivää kuunteluoppilaana. Koirille ei ole ikä-rajoituksia, mutta rokotusten on oltava kunnossa. Myös juoksuiset nartut voivat osallistua paimennukseen.

Tapahtumaan osallistuvat huolehtivat itse omasta ja koiran vakuutusturvasta.

Corgiseuran jäsenet ovat etusijalla. Mikäli tilaa on, myös ei-jäsenet voivat ilmoittautua. Jäsenyys siis kannattaa!

Hinnat:
Lampaille 58e (tähän mahtuu 15 koirakkoa)
Naudoille 72e  (tähän mahtuu 8-10 koirakkoa)
Saman ohjaajan toinen koira 38e (lampaat), 52e (naudat).
Kuunteluoppilas/lisäruokailija 20e/hlö

Ruokalussa voidaan ottaa huomioon vähälaktoosinen ruokavalio ja kasvisruokavalio. Erikoisdiettejä paimennuskoulu ei voi ruokailun suhteen toteuttaa.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu viimeistään 28.6.2016 mennessä.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: taina.vaananen@gmail.com (ilmoita myös, oletko jäsen)
Kun paikka on vahvistettu, maksa osallistumismaksu seuran tilille FI36 1007 3000 2166 68. Käytä maksaessasi viitettä 20158.

Huomioi, että ilmottautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, voit halutessasi myydä paikkasi jollekin muulle. Osallistumismaksua ei palauteta.

Tervetuloa!