Corgiset Extra 2014 – tilastonumero vuodesta 2013

CORGISET EXTRA 2014 – TILASTONUMERO VUODESTA 2013

Tilaukset:
Etkö tilannut Extraa jäsenmaksun yhteydessä tai oletko ainaisjäsen? Nyt voit tilata oman Extran vielä jäsenten ennakkotilaushinnalla á 17 euroa. (Extroja tulee myyntiin syksyllä lisää, mutta silloin hintaan 25 eur, tämä hinta myös ei-jäsenille)

Tilaukset 31.7. mennessä!

Tilausohjeet:
1. Maksa 17 euroa seuran tilille: FI36 1007 3000 2166 68, merkitse viestikenttään:  lisätilaus Extra
2. Lähetä viesti, missä osoitetetosi ja jäsennumerosi ja kopio maksukuitista jäsensihteeri Hannalle: jasensihteeri (at) corgiseura.net
3. Odottele omaa Extraasi saapuvaksi syksyllä!

Niin, mikä tämä Extra on?
Extra on Corgiseuran vuosikirja, mikä julkaistaan syksyllä. Opuksesta löytyy kaikki tilastotiedot, näyttelyarvostelut ja koekäynnit edelliseltä vuodelta (nyt syksyllä ilmestyvässä tiedot vuodesta 2013). Lsäksi kuvat ja tiedot valioituneista tai muita titteleitä saaneista koirista. Tuhtu lukkupaketti jokaiselle corgiharrastajalle!
Materiaalien toimitus:

Tämän vuoden Extra ilmestyy syksyllä 2014, ja nyt kaivataan kuvia ja mainoksia!
Extra on jokaisen corgiharrastajan tieto-opus, eli siihen kerätään niin tilastotiedot kuin näyttelyarvostelutkin edelliseltä vuodelta.

Valioituneet ja kaikin tavoin palkitut
Saiko koirasi uusia titteleitä tai koulutustunnuksia vuonna 2013 tai oliko se Vuoden Corgi-kilpailussa voittajana? Extrassa julkaistaan maksutta uusien valioiden, vuoden corgien, uusia titteleitä ja koulutustunnuksia nimensä eteen hankkineiden koirien kuvat. Mikäli koirasi kuuluu tähän joukkoon, lähetä kuva myöhemmin tässä ilmoituksessa annettuun osoitteeseen.
Mikäli koirastasi on meillä jo kuva ja haluat käyttää samaa, ilmoitathan siitä!

Kiinnostaako sukutaulu?
Kaikissa corgiseuran historian aikana julkaistuissa Extroissa on ollut kuvasukutaulu-osio, jossa kukin corginomistaja voi pientä maksua vastaan julkaista koiransa kuvan ja sukutaulun sekä hieman haluamiaan lisätietoja koirasta. Kuvasukutaulun hinta on saman ilmoittajan 1. & 2. sukutaulu 10 € ja 3. jne 8 €. Sukutauluun tarvitaan rekisterikirjan kopio ja kuva koirasta.

Edulliset kennelmainokset
Kuvasukutaulujen kaikille yhteisen ulkoasun lisäksi on mahdollisuus vapaamuotoisempiin mainoksiin. Hinnat: koko sivu 40 € ja ½ sivua 25 €.
Kuva tuloslistauksiin
Haluatko koirasi kuvan koirakohtaisten tuloslistauksien kohdalle? Kuva on noin tulitikkuaskin kokoinen ja sen on oltava ehdottomasti vaakakuva. Hinta 5 €.

Materiaalin toimitus
Viimeinen toimituspäivä on 30.7.2014
Aineisto mieluummin sähköisessä muodossa, toimitus osoitteeseen corgiset (at) corgiseura.net
Digitaaliset kuvat joko TIF – tai JPG- muodossa, minimiresoluutio 300 dpi. Muista mainita kuvaajan nimi ja nimeä kuva koiran virallisen nimen mukaan esim. palleron_into.TIFF.

Maksut ja materiaalit
Kaikki maksulliset ilmoitukset on maksettava seuran tilille 226618-4544. Kuvasukutaulun ja pienen uutuuskuvan viite on 220 ja mainoksien 330. Kuitti on ehdottomasti liitettävä materiaalin mukaan.

Kuvia tullaan käyttämään ainoastaan tilastonumeroissa sekä seuran julkaisuissa, ilmoituksissa esim. rodun kotimaan vuosikirjoissa, sekä mahdollisissa seuran historiikeissa. Kuvat kuitenkin säilytetään, joten jos tulevina vuosina haluat käyttää samaa kuvaa, niin se on mahdollista.

Tiedustelut Extrasta tai aineistosta suoraan sähköpostitse: piritta.keranen (at) kymp.net