Gerard O’Shean anatomiaseminaari 15.-16.11.2014 on peruttu!

Valitettavasti seminaariin ei tullut riittävästi ilmoittautumisia määräaikaan mennessä ja se joudutaan perumaan!


Suomen welsh corgi seura ry järjestää GERARD O'SHEAN ANATOMIASEMINAARIN Vääksyssä Hotelli Tallukassa 15.-16.11.2014

Gerard O'Shea on irlantilaissyntyinen rottweiler-kasvattaja, ulkomuototuomari ja ammattihandleri. Hänen kurssinsa ovat saavuttaneet suurta suosiota maailmalla. Gerardin anatomiaseminaari sopii kenelle tahansa koirista kiinnostuneelle harrastajalle, kasvattajalle tai ulkomuototuomarille.

Seminaarin aikana tutustutaan perusteellisesti koiran anatomiaan. Koulutuspäivien aikana selviää mm. miltä näyttää lyhyt olkavarsi, etuasentoinen lapa tai luisu lantio. Paneudumme myös erilaisiin anatomisiin kysymyksiin kuten esimerkiksi mitä tasapainoisesti kulmautunut merkitsee tai miten erilaiset anatomiset seikat vaikuttavat koiran liikkumiseen. Sunnuntain aikana teemme myös ryhmätöitä, joissa harjoitellaan koirien ominaisuuksien analysointia ja tutkitaan yhdessä oman ryhmän ja Gerardin kanssa rakenteen yksityiskohtia kurssilla mukana olevien koirien kera. Esimerkkeinä esiintyviä koiria ei niinkään verrata rotumääritelmään, vaan arviointi kohdistuu koirien rakenteisiin yleensä. Kurssin aikana opetusvälineinä käytetään niin kirjallista materiaalia kuin luita, eläviä koiria ja kurssilaisiakin. Kurssin aikana heräävät kysymykset käsitellään heti perin pohjin. Opetuskielenä on englanti.

Alustava aikataulu

 • La 15.11. klo 9-17

 • Su 16.11. klo 9-17


Seminaaripaikkoja on rajoitetusti (30), ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Suomen welsh corgi seuran jäsenet voivat ilmoittautua ennakolta 30.9.2014 mennessä, jonka jälkeen paikat avautuvat myös niille, jotka seuran jäseniä eivät ole. Ehdottomasti viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.10.2014. Huomaathan että ilmoittautumisesi on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus sekä maksuohjeet varausmaksun (50 €) maksamiseen. Seminaarin hinta on Suomen welsh corgi seuran jäsenille 180 €, muille 200 €. Lopullinen aikataulu lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen seminaariviikonloppua.

Tiedustelut puhelimitse arkisin puh. 040 705 6650 / Anneli Sutela tai sähköposti anneli.sutela@annlines.net. Ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostilla edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Hotelli Tallukassa on mahdollisuus yöpyä ja ruokailla seuraavasti:

Ruokailumahdollisuudet

 • Aamiainen seisovasta pöydästä 11,50 muille kuin hotellissa majoittuville

 • Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä 9,50

 • Kahvi/tee ja makea kahvileipä 8,50

 • Kotiruokalounas seisovasta pöydästä lauantaina 14€ / sunnuntaina 18€

 • Lauantai-iltana kotiruokapäivällinen 22€ tai kevyempi iltapala alkaen 16€


Majoitus

 • 72€ yhden hengen huone /yö

 • 86€ kahden hengen huone /yö/huone

 • 120€ kolmen hengen huone/ yö/ huone

 • Koiraveloitus on 10€/vrk


Hinnat sisältävät runsaan aamiaisen seisovasta pöydästä. Hotellivieraille on saunaosaston, uima- ja porealtaan sekä kuntosalin käyttömahdollisuus. Hotellin pihassa on runsaasti veloituksetonta pysäköintitilaa.

Majoitusvaraukset tulee tehdä itse Tallukasta p. 03 8888 1, sales@tallukka.fi, www.tallukka.fi . Varauksen yhteydessä tulee mainita osallistuminen Suomen welsh corgi seura ry:n seminaariviikonloppuun.