Kasvattajat-sivua päivitetty

Kotisivujen kasvattajalistaa on nyt päivitetty, jotta se vastaisi paremmin pentua etsivän sekä kasvattajien tarpeisiin. Kasvattaja saa listalle halutessaan nimen, kuvan, kotisivun/facebook-sivun ja pienen esittelytekstin.Jäsenten keskuudessa on toivottu kasvattajasivujen uudistusta. Uudelle kasvattajalistalle on kerätty ne kasvattajat, joilla on ollut pentue viiden vuoden sisällä. Lisäämme sinne myös pyynnöstä ne, joilla ei ole ollut toimintaa hiljattain tai joilla ei vielä ole ollut pentueita.

Ilmoita tietosi pentuvalitys(a)corgiseura.net, niin ne lisätään sinne sivuille. Kasvattajakortille saa näkyviin kasvattajan nimen, kuvan, kotisivut/facebook-sivun sekä pienen esittelytekstin. Sivuilla on myös hakutoiminto, jolla voi hakea kasvattajaa rodun, paikkakunnan ja kennelnimen mukaan. Toivomme tämän uudistuksen palvelevan sekä kasvattajia että pentua etsiviä paremmin. Ilmoitathan yllä mainittuun osoitteeseen myös, jos haluat tietosi pois listalta. Nämä kortit toimivat samalla myös jäsenosion kasvattaja-arvostelujen otsakkeena.

Tiedoissa voi luonnollisesti olla myös virheitä, niistä voi ilmoittaa suoraan päivitystiimille webmaster(a)corgiseura.net.

Ps. Tunnuksia jäsenosioon aletaan laittamaan jäsenille loppuviikolla, pysykää kuulolla!