Paimennuspäivät Kuopiossa

Itä-Suomen alaosasto järjestää paimennuspäivät Kurkimäessä, Kuopiossa. Kouluttajana toimii Marianne Punkki ja jokainen koirakko pääsee tekemään kaksi kierrosta lampailla. Ensikertalaisille ja lajiin jo tutustuneille järjestetään erilliset paimennnuspäivät. Ensikertalaisten kertaan kuuluu alkuun teoriaosuus. Paikanpäällä tarjolla myös kahvit.


31.7. klo 15 Teoria + paimennnus

14.8. klo 10 Paimennus

21.8. klo 10 Paimennus


Hinnat:

Teoria + paimennnus

       • SWCS jäsenet 50 € e

       • muut 55 €

Paimennus ilman teoriaa

       • SWCS jäsenet 40 €

       • muut 45 €

Kuuntelupaikka 15 €


Ilmoittautumiset sähköpostitse itasuomen.corgiseura@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja SWCS jäsenet sekä corgit ovat etusijalla. Maksutiedot tulevat vahvistusviestinä ilmoittautumiseen.


Peruutukset tulee tehdä viikkoa ennen tapahtumaa, myöhemmissä peruutuksissa hinnasta veloitetaan puolet. Sairastapauksissa maksua ei veloiteta. Kouluttajan sairastuessa sovitaan uusi kerta.


Vaatetus sään mukainen, mukaan voi ottaa omat penkit, jos haluaa istuskella välillä. Koiralle juomakuppi ja kakkapussit mukaan. Lähellä on hyvät ulkoilumaastot, jossa voi käyttää koiria tarpeellaan eli sieltä ei jätöksiä tarvitse kerätä, mutta jos pihapiiriin sattuu vahinko, niin ne tulee siivota. Mikäli on käynyt toisella lammastilalla 48 h sisällä, samoilla kengillä ei voi tulla, ellei niitä desinfioi välissä. Juoksuiset nartut voi osallistua tehden kierroksensa viimeisenä. Omaa vuoroa koirat odottavat paimentavaa koiraa häiritsemättä esimerkiksi autossa. Ihmiset voivat ehdottomasti seurata myös muiden koirien kierrosta.Mitä: Paimennuspäivät corgeille

Missä: Kurkimäentie 1158, 71480 Kuopio

Milloin: lauantait 31.7. klo 15, 14.8. ja 21.8. klo 10


Lämpimästi tervetuloa mukaan!


- SWCS ry Itä-Suomen alaosasto