Tiedote koskien vuosikokousta sekä jäsenlaskuja 2021

Tiedote koskien vuosikokousta sekä jäsenlaskuja 2021

Vuosikokous on suunniteltu järjestettävän lauantaina 27.3. ABC Kolmenkulmassa, Nokialla. Kokoontumisrajoitusten vuoksi vuosikokous tultaneen järjestämään etäkokouksena tai hybridimallina, jolloin rajoituksia noudattaen osa jäsenistöstä voisi osallistua kokoukseen paikan päällä ja muuten etäyhteydellä. Tämän vuoksi tullaan pyytämään osallistujien ilmoittautumiset etukäteen. Tästä tiedotamme tarkemmin, kun saamme uudet viranomaisohjeet.

Muistutamme jäseniämme, että kirjeitse lähteviin jäsenlaskuihin lisätään tänä vuonna 5,00 € postituslisä. Jos sähköpostiosoitteesi ei ole seuran jäsenrekisterissä, lähetämme laskun kirjeitse postilla. Postituslisän lisäämisestä päätettiin viime syksyn vuosikokouksessa. Tämän vuoksi puuttuva sähköpostiosoite kannattaa ilmoittaa mahdollisimman pian seuran jäsensihteerille.

Et ole varma, onko sähköpostiosoitteesi seuran tiedossa, miten voit tarkistaa sen? Jos olet saanut tämän vuoden tammikuussa sähköpostitse seuran tiedotteen koskien rotujemme kyynärnivelten lausuntoa, on sähköpostisosoitteesi seuran jäsenrekisterissä.

Viime syksynä vuosikokous päätti sääntömuutoksesta koskien ainaisjäsenyyttä. Ainaisjäseneksi liittyminen ei ole enää mahdollista vuoden 2021 jälkeen. Vanhat ainaisjäsenet säilyvät ainaisjäseninä myös jatkossa.