Vuosikokouskutsu 2022

Vuosikokouskutsu on lähetetty jäsenille! Muistahan tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio, jos tämä ei ole sinua tavoittanut. Jäsenille, joiden sähköposti puuttuu seuran rekisteristä on kutsu lähetetty paperipostina.

Vuosikokous pidetään sunnuntaina 27.3.2021 klo 13:00, paikkana toimii ABC Kolmenkulma os. Ruonionkatu 140, 37150 Nokia.
Kokouksessa ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Osallistujalistan tarkastus kokouksen alussa.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä palkitaan vuoden corgit 2021.

Vuosikokousmateriaali on luettavissa SWCS ry:n kotisivujen jäsenosiosta. Jos jäsenosioon kirjautumisessa ilmenee ongelmia ole yhteydessä: jasensihteeri@corgiseura.net

Materiaali on myös tulostettuna vuosikokouksessa.

HUOM!
Kaikkien halukkaiden jäsenten tulisi ilmoittautua kokoukseen etukäteen torstaihin 24.3.2022 mennessä. Etukäteisilmoittautumisten avulla hoidamme jäsenyyksien ja valtakirjojen tarkastuksen jo etukäteen.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Valtakirjapohja vuosikokoukseen
(max. 3 valtakirjaa per jäsen)