Erikoisnäyttely 2020 Jyväskylä

SWCS Ry erikoisnäyttely järjestetään Jyväskylässä 6.11.2020.

Erikoisnäyttely perjantaina 6.11.2020 Jyväskylän Paviljongissa alkaen klo 10.00.
Osoite: Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Erikoisnäyttelyssä arvostellaan myös pennut (5- alle 7 kk) ja (7- alle 9 kk), jälkeläisluokat ja epävirallisista luokista parikilpailu ja kotikoiraluokka.

Tuomarit:
Kim Vigsø Nielsen DK (kennel Blondie's)
welsh corgi cardigan

Leif-Herman Wilberg NO (kennel Siggen’s)
welsh corgi pembroke

Ryhmäkilpailut:

Paras juniori, veteraani ja jälkeläisluokka: Kim Vigsø Nielsen
Paras pentu ja kasvattajaluokka: Leif-Herman Wilberg
Näyttelyn kaunein: Leif-Herman Wilberg.

Kotikoira- ja parikilpailu:
Taina Friman

Ilmoittautuminen näyttelyyn 12.10.2020 mennessä internetissä: Welsh Corgien Erikoisnäyttely 2020
 tai postitse:
Marja Sara-aho, Pellervontie 1, 42300 Jämsänkoski
Maksu tilille FI36 1007 3000 2166 68, NDEAFIHH, viite 4404.

Ilmoittautumismaksu 32€, saman omistajan 2. jne koira koira 28€ ja yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan ilmoitettuna.
Ilmoittautumiset epävirallisiin luokkiin: ilmoittautumiset näyttelypaikalla.

Näyttelyä koskevat tiedustelut; saraaho.marja@gmail.com tai 0400- 974229 iltaisin.

Lisätietoa näyttelystä tullaan päivittämään pian!

Samana viikonloppuna 7.-8.11. Jyväskylän Paviljongissa järjestetään NORD ja KV näyttelyt.
Näyttelyt löydät täältä.

*****

The Finnish Welsh Corgi Club's Specialty will be held on 6th November 2020 in Jyväskylä,
Show venue: Jyväskylä Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä, Finland

In our specialty show, we will also have puppy classes (5 months – under 7 months and 7 months – under 9 months), progeny class and the following unofficial competitions: Pet dog class and best brace competition

Judges

Kim Vigsø Nielsen DK (kennel Blondie's)
welsh corgi cardigan

Leif-Herman Wilberg NO (kennel Siggen’s)
welsh corgi pembroke

Group shows:
Best Junior, Best Veteran and Best Progeny class: Kim Vigsø Nielsen
Best Puppy and Best Breeder: Leif-Herman Wilberg
Best in Show: Leif-Herman Wilberg

Pet dog class and the best brace competition (unofficial): registration at the venue judge: Taina Friman

Entries by the 12th October 2020.

Online entry: Welsh Corgien Erikoisnäyttely 2020
PLEASE NOTE: When you enter your dog via the Showlink online entry, the entry fee will be paid with credit card (or via web bank, if you are a resident in Finland). Please DO NOT pay in advance, follow the instructions given by the system. To enter in champion class, a championship certificate is needed. In case of on-line entry, include a copy of the certificate in the entry or send the copy by email to saraaho.marja@gmail.com.
.
Entry by post using Finnish Kennel Club’s entry form (available at https://www.kennelliitto.fi/en/kennel-club/forms-and-regulations/dog-shows) to the address: Marja Sara-aho, Pellervontie 1, 42300 Jämsänkoski, Finland

PLEASE NOTE: The copy or receipt of the payment must be enclosed with the entry forms. Entry forms without a copy of the receipt attached will not be accepted. To enter in champion class, a championship certificate is needed. In case of entry by post, attach a copy of the certificate to the entry form or send the copy by email to saraaho.marja@gmail.com.

Entry fees:
1st dog 32€
2nd etc. dog of the same owner 28€ (discount only applies when the entry is made at the same time)
Veterans over 10 years free of charge in the veteran class
All unofficial classes: entries at the venue

Payments from abroad:
IBAN: FI36 1007 3000 2166 68
SWIFT (BIC): NDEAFIHH
Receiver: Suomen Welsh Corgi Seura ry
Reference number: 4404

Information concerning the specialty: saraaho.marja@gmail.com

More information regarding the show will be updated shortly!

There will be an International dog show and a NORD dog show, in Jyväskylä on the same weekend on 7th-8th of November 2020.
Here You can find more info: Jyväskylä Core Dog Shows 2020